Тошић: Меч у Албанији од велике важности!

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да му је гол из једанаестерца против Радника први гол у каријери с беле тачке и додао да је повреда листа залечена.

Фудбал 16.10.2017 | 14:45
Тошић: Меч у Албанији од велике важности!
"Два пенала, оба заслужено. Ово је иначе мој први гол из пенала у каријери, тако да сам посебно срећан због тога. На свим претходним утакмицама које сам играо, био сам први на листи за изводјење пенала, зато сам и узео да шутирам", рекао је Тошић.

Партизан је у утакмици 13. кола са 2:0 у гостима победио Радник, а голове су постигли Сејдубе Сума у 19. и Тошић у 89. минуту. 

Тошић претходне три недеље није наступао за црно*беле због повреде листа. 

"Данас је најбитније било да одиграм пола сата како бих што спремнији дочекао утакмицу у четвртак, а уз то да је и повреда залечена. Наравно да ми је недостајао терен, посебно у утакмицама када нисам могао да играм, а био сам потребан екипи. То је фудбал и зато сваки минут на терену мора да се искористи", рекао је он. 

Црно-бели су овог лета довели Тошића и Суму, који су нови плејмејкерски тандем. 

"Сигурно да је велика одговорност на нама и да су очекивања велика што говори да имамо квалитет. Потрудићемо се да се још боље уиграмо и да Партизан из утакмице у утакмицу буде све бољи", рекао је Тошић. 

Партизан у четвртак гостију Скендебегу у трећем колу Лиге Европа. 

"Сада су све мисли упрте у тај меч Лиге Европе и од сутра креће припрема. Сви знамо колико је битан за нас и ја сам уверен да ћемо бити на нивоу који треба Партизан да покаже. Сви смо у строју, утакмица је од велике важности за даљи ток сезоне и тога смо свесни. Идемо на победу као што се увек очекије од Партизана", рекао је Тошић. 

Утакмица трећег кола Групе Е између Скендебега и Партизана играће се у четвртак од 21.05 у Елабасану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар