Клањајте ми, ја сам српска мајка

Шкорићка одушевљено прихватила да уђе у кожу бивше најбоље другарице, све време поносно истицала бујне груди и усне.

Србија 14.10.2017 | 21:26
Клањајте ми, ја сам српска мајка
Мира Шкорић дала је све од себе да уђе у кожу своје бивше најбоље пријатељице Цеце Ражнатовић, коју имитира у једном познатом шоуу.

С обзиром на то да је са Цецом била у блиским односима скоро три деценије, није јој било тешко да скине њене покрете и гестикулацију, али и начин на који фолкерка прича. Чим смо ушли у гардеробу на снимању треће епизоде овог формата, Мира се похвалила новом улогом.

Некад су се волеле

"Ја сам српска мајка, мајка нације! Сви ми се клањају. Чекам да ми простру овде црвени тепих да прођем. Вечерас ћу вам певати своја два велика хита „Наговори“ и „Аутограм“. Одабрала сам и тоалету, феноменална је!", рекла је Мира, све време скидајући Цецин поглед и акценат.

Шкорићка је за ову прилику обукла и хаљину која подсећа на тоалету коју је Ражнатовићка раније носила, а набацила је и бујно попрсје како би била веродостојна копија бивше пријатељице. Највише се намучила око усана које су јој залепили, па није могла дуго да прича.

Својевремено, док се певачице биле у љубави, гостовале су у једној емисији и тада су говориле како би изгледало када би Мира имитирала Цецу.

Два балона

"Она одлично имитира. Професионалац је у томе и без проблема може да скине било кога", рекла је тада Ражнатовићка, а Мира се надовезала.

"Па, срце моје, кад бих тебе имитирала, ја бих се намучила. Не бих имала за шта да се ухватим. Једно да ставим два балона и да се пућим", рекла је Шкорићка, што је насмејало Цецу!

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јадни ми

14.10.2017 19:51

Јадни ми од велике културе ових госпоја.Бједа смо.Убједљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

14.10.2017 21:58

бједна си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

15.10.2017 05:24

Ко је ова? Цему слузи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

15.10.2017 11:31

СРАМИ СЕ ТИ И ТВОЈА ПОРОДИЦА ДЈЕЛА СВОГ МУЗА АРКАНА ЦИЈЕ ПАРЕ САДА ПЕРЕТЕ.