Николић: У Задру рјешавамо проблеме...!

Кошаркаши Партизана у суботу против Задра имају шансу да поправе утисак после лошег издања и тешког пораза у Еврокупу од Албе у Берлину 111:85.

Кошарка 14.10.2017 | 08:45
Николић: У Задру рјешавамо проблеме...!
Црно-бели у дворани "Крешимир Ћосић" у Задру играју од 17 сати четврту утакмицу у АБА лиги ове сезоне.

Тренер гостију Мирослав Николић каже да се екипта доста састајала да би се решили проблеми који опстају у одбрани Партизана.

"Нова веома важна утакмица за нас. После катарстрофалног издања што се тиче одбране у Берлину, имали смо доста састанака и тренинга овде у Задру, са жељом да покушамо да решимо те проблеме. У одбрани и даље не функционишемо како треба. АБА лига је друго такмичење у односу на Еврокуп, даћемо свој максимум да покушамо да победимо. Видећемо како ће и ови наши млади играчи да се адаптирају на врућ терен у Задру, ми по традицији њих тешко добијамо на терену, али ћемо се потрудити да то овог пута урадимо",каже Николић за клупски сајт.

Крилни центар Страхиња Гавриловић припрема се за свој деби у регионалној лиги и нада се победи у гостима.

"Од доласка у Задар, трудимо се да се на најбољи могући начин спремимо за утакмицу. Анализирамо сопствене пропусте, анализирамо игру противника и гледамо да из свега што је било и што смо видели, извучемо максимум. Желимо да се у Београд вратимо са победом, она нам је преко потребна и даћемо све од себе да тако и буде", рекао је Гавриловић.

Његова екипа је лоше стартовала и у АБА лиги. Пораз од МЗТ Скопља у уводном мечу (92:89), а онда још један од барског Морнара (83:81), да би у трећем колу Партизан победио ФМП 87:84 и сада тражи други тријумф на Јадрану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар