Месијев нови почетак у Манчестер ситију?!

Звезда Барселоне Лионел Меси више од годину дана преговара о новом уговору са управом клуба, али осим гаранција да остаје, још ништа није озваничено на папиру.

Фудбал 16.10.2017 | 23:45
Месијев нови почетак у Манчестер ситију?!
То је покренуло и гласине да је Меси спреман за нови почетак у Манчестер Ситију са тренером са којим је сарађивао у Барси, Пепом Гвардиолом.

Изазвало је и прве реакције јер је Серхио Агуеро већ истакао да би био срећан због Месијевог доласка уз напомену да новац не би био проблем.

Већа потешкоћа би било замислити Аргентинца у неком другом клубу осим "Блаугране" после пуних 17 година.

"Да будемо искрени, новац не би био проблем у вези са овим. Меси је један од оних елитних играча који, као Роналдо симболизују своје клубове и тешко је замислити их да играју за било који други клуб. Ко не би хтео да игра са Месијем у екипи? Волео бих да нам се придружи, али ће то бити врло тежак посао", каже Агуеро.

Меси је помогао Аргентини хет-триком против Еквадора на путу за Мундијал у Русији, а аргентински медији пишу да Агуерове речи можда нису толико тешке као што се чини.

"Саиграчима у репрезентацији је рекао да озбиљно размишља о новом почетку у Манчестер Ситију. Тешко му је пао одлазак Нејмара и не допада му се идеја Ернеста Валвердеа. Политичка ситуација такође га тера да размишља о одласку" , пишу аргентински медији.

Месијев уговор истиче наредног лета, а већ је раније било речи о томе да ће Барселона спремити озбиљну цифру да би остао. Говори се о чак 100 милиона евра да Меси остане део екипе која је тренутно водећа у ЛаЛиги.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар