Мушкарац пуцао у центру града

У центру шведског града Треллеборга мушкарац је синоћ запуцао по људима. Како јављају британски медији, мушкарац је отворио ватру на улици у старом дијелу Треллеборга, у којем се налази велик број трговина и ресторана. У том се дијелу Треллеборга навече окупља велики број људи.

Свијет 13.10.2017 | 08:51
Мушкарац пуцао у центру града
У нападу је рањено најмање двоје људи, а четверо их је пребачено у болницу. На лице мјеста су одмах изашле јаке полицијске снаге, баш као и екипе хитне помоћи. Полиција је, јављају локални медији, у потрази за нападачем, а на терену је и специјална полицијска јединица која уз помоћ паса претражује подручје напада и трага за оружјем.



Пуцњава у Треллеборгу се не третира као терористички напад, а полиција је објавила како ништа не указује да се радило о тероризму, јавља АП.

"Примили смо више пријава о пуцњави у Треллеборгу. Брзо смо отишли на лице мјеста и открили, на релативно малом подручју, више људи који су повријеђени у пуцњави. Неки су рањени из ватреног оружја, али не сви. Блокирали смо дијелове града и истражујемо што се догодило", рекао је портпарол локалне полиције

"Чули смо пуно пуцњева и видјели некога вани да трчи. Улица је препуна полицијских аутомобила", рекао је један становник Треллеборга који живи у близини мјеста напада, преноси Индеx.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар