Матићева ''деветка'' сели Керика из Јунајтеда?!

Немања Матић и Ромелу Лукаку су најбоља појачања Јунајтеда овог лета и играчи због којих су "Ђаволи" на челу табеле.

Фудбал 16.10.2017 | 16:00
Матићева ''деветка'' сели Керика из Јунајтеда?!
Тако бар оцењује Манчестер Ивнинг који је српском играчу и белгијском нападачу једино дао оцене 9 за досадашње игре у Манчестеру.

"Фиксација Фабињом је готова. Матић бо могао да буде упамћен као најважније појачање сезоне. Он чини да Јунајтедове формације раде као сат и побољшао је игру Пола Погбе", пише Манчестер ивнинг њуз.

Међутим, Матићев успон би могао да значи и одлазак из клуба Мајкла Керика.

"Одиграо је само једну утакмицу у Купу и пропустио је последње две утакмице због повреде. Матићев долазак би могао да буде сигнал за почетак краја сјајне каријере у Манчестер Јунајтеду", уз оцену 5 за једног од играча који у Јунајтеду имају дуг стаж.

Осим Матића једини је у тиму деветку добио још Лукаку за кога се процењује да би могао да престигне рекорд Руда Ван Нистелроја од 36 голова у дебитантској сезони, ако настави у овом ритму.

Од осталих играча, најлошије је оцењен Лук Шо који је добио четворку. Шо је само једном као измена заиграо у тиму и далеко је од прве поставе.

Манчестер Јунајтед ове сезоне игра много боље него претходних сезона, а тим Жозеа Муриња је после неколико промењених менаџера и сушних година тренутно у самом врху на табели енглеске Премијер лиге.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар