Тако је фер: Лемар и Фабињо одлазе...

Потпредседник Монака признао. . .

Фудбал 21.10.2017 | 11:00
Тако је фер: Лемар и Фабињо одлазе...
Монако је прошлог лета - рачунајући и новац који ће стићи од Килијана Мбапеа - зарадио око 350.000.000 евра на продаји најбољих играча, а у истом ритму наставиће и наредног лета. То у клубу из Кнежевине чак и не крију. 

Потпредседник Вадим Васиљев данас је казао како су следећи за продају Тома Лемар и Бразилац Фабињо. 

"Треба бити фер и признати, Лемар ће отићи наредног лета. Пред нама је јануарски прелазни рок, али то није право време за промене у тиму. Реалност је идући јул". 

Васиљев је подсетио да је Ливерпул био једна од заинтересованих страна, али да је заправо Арсенал био много ближе реализацији посла...

"Било је близу, а опет, у исто време, било је и мало времена да се затвори тако велики посао. Неке коцкице се нису поклопиле и Лемар је остао, због чега смо сви у клубу врло задовољни".  

Подсетимо, Арсенал је наводно одбијен три пута од стране Монака. Последња понуда износила је чак 92.000.000 фунти. Ако ово узмемо као тачну чињеницу онда нам само остаје да закључимо како ће наредног лета Лемар отићи за још већи новац. Пред њим је Мундијал у Русији, а то може само да му додатно подигне цену...

Када је Фабињо у питању Васиљев је казао да се ради о једном од кључних играча за Монако, "али да једноставно дође време када морате да пустите играча даље". 

Потпредседник је још отклонио и дилеме око Алексиса Санчеза и његовог евентуалног спектакуларног доласка на Луј ИИ...

"Фантастичан играч. Волели бисмо да дође, али његова плата превазилази наше финансијске могућности". 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар