Исповест Филипеа Луиса: Био сам пијанац...!

Емотивно излагање Бразилца из Атлетико Мадрида у интервјуу за "Ел Мундо". . .

Фудбал 14.10.2017 | 13:00
Исповест Филипеа Луиса: Био сам пијанац...!
Филипе Луис је сезонама уназад један од најбољих левих бекова светског фудбала, међутим, прича 32-годишњег Бразилца из редова мадридског Атлетика могла је да има потпуно другачији ток...

У емотивном излагању за "Ел Мундо", открио је да није увек све било сјајно као данас.

"Имао сам периоде када сам често излазио увече и пио много више него што бих смео", признао је Луис.

"Сматрам себе веома срећним човеком, јер сам одлично плаћен и радим само пар сати дневно. Иако је присутан велики притисак, не морам да радим толико напорно као у многим другим пословима", истакао је Бразилац и наставио:

"Када погледам око себе и видим како неки други људи живе, најмање што могу да урадим јесте да свој позао схватим максимално озбиљно. Не бих га мењао за било шта друго на свету".

Имао је фудбалер Атлетико Мадрида и поруку за млађе колеге.

"Многи играчи живе у неком свом свету, као у сапуници. Углавном су то млађи, који носе скупу одећу и обућу, имају бројне тетоваже и труде се да их људи поштују због тога.,, Многи играчи забораве на стваран свет који је око нас", упозорио је Филипе Луис.

Искусни дефанзивац рођен је 9. августа 1985. у Жарагуа ду Сулу, градићу у бразилској држави Санта Катарина. Каријеру је почео у Фигуеренсеу, а затим је годину дана био члан холандског Ајакса, али без уписаног званичног наступа за први тим. Прешао је потом за уругвајски Рентистас, па на позајмице у Реал Мадрид Б и Депортиво Ла Коруњу, која га је откупила 2008, а 2010. продала Атлетику. Сезону 2014/15. провео је у Челсију, међутим, није се наиграо, па се вратио у Мадрид...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар