Три Муслинова услова за Сергеја Милинковића Савића...!

Један очигледно не испуњава!

Фудбал 13.10.2017 | 23:07
Три Муслинова услова за Сергеја Милинковића Савића...!
Општенародно весеље у Србији, али у природи је сваког човека да увек жели да буде још бољи но што је тренутно, а по многима фудбалска репрезентација Славољуба Муслина ту нијансу добила би позивањем Сергеја Милинковић Савића у национални тим. И јасно је да је поред добрих игара, везиста Лација једна од тема која се сама намеће у постквалификационим разговорима са селектором Орлова.

"Сергеј конкурише за Светско првенство, као и остлаи. Он је добар играч и ту нема ништа спорно. Не видим разлог зашто се моја компетентност ставља под знак питања, а доказао сам резултатима да је мој избор добар и кад је реч о систему и о играчима које сам позивао. Кад сарадници и ја будемо проценили да Сергеј треба да добије позив, добиће позив. Код мене три ставке одлучују да ли ће играч бити у репрезентацији: фудбалски квалитети, уклапање у тим у играчком смислу и уклапање у колектв као особе. Кад буде испуњавао све три, зваћу га", каже Муслин у интервјуу за Информер.

На конкретно питање који то услов Сергеј тренутно не испуњава Муслин одговара дипломатски.

"Не могу да вам кажем. Вероватно нешто не испуњава, чим није позван".

Не крије ипак да ће бити неких промена у тиму, односно да ће двојица или тројица искуснијих играча морати да уступе место млађима с обзиром да и у овом сада саставу има фудбалера који због година вероватно неће играти у следећем квалификационом циклусу. О томе за Блиц...

"Прикључио бих некога (из младе репрезентације) и раније, међутим, проблем ми је представљало то што се њихови мечеви поклапају са нашим. Али ево, открићу вам, Андрија Живковић, да није био потребан младој репрезентацији сигурно би био у сениорској".

Подсећа селектор да су и за А тим већ играли или барем са њим тренирали и Марко Грујић, Немања Максимовић и Саша Лукић. Сви они имаће прилику да се у наредном периоду докажуМуслину.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

компетентност

14.10.2017 05:47

Ево ја ти је стављам.Играце си позивао с брда здола.Ни на једној утакмици нисте показали добру игру смијесно је било гледати твоју одбрану против Аустрије.Саме су те виле пронијеле.Знао си рец послије утакмице за арнаутовица одлицан играц,ту су неки направили греску.Ти правис исту .греску са савицем,па кад нам буде давао голове из друге репрезентације,онда це неко рец крив је муслин. Докле тако.Зивковиц је измислио фудбал за пола твоје екипе срамота,а позивас играце који по три мјесеца не играју.ТИ си никакв струцњак, а о позивима знасе и у Звезди је играо ко је плацао теби бруко од цовјека,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробари Милици

14.10.2017 10:41

Говно целаво,он ми је компетентан ухххх,ни криви ни дузни одосмо на светско....