Преклињаћу Богдана да буде себичнији!

Каже тренер Сакрамента! Занимљиво мишљење Дејва Јергера. . .

Кошарка 12.10.2017 | 15:30
Преклињаћу Богдана да буде себичнији!
Богдан Богдановић је одабрао да направи велики корак у својој 25. години и оде у НБА лигу. До сада се одлично показао на тренинзима где је показао шутерске способности, али на утакмицама Богдан не узима много шутева.

Богдан је дуго радио са Жељком Обрадовићем који је познат по дисциплини у игри, наш шутер није смео да узима било какве лопте из неизрађених позиција (логично), али у НБА ће имати слободу и за такве ствари (опет логично).

Само ће бити потребно време да се Богдан навикне на такву слободу.

"Преклињаћу Богдана да буде мало себичнији - добродошао у НБА. Понекад одбија да шутира када захтевам од њега да то учини", рекао је тренер Сакрамента Дејв Јергер.

У тиму који је у стварању свакако да ће Богданова улога бити од велике важности. Ако се ствари буду поклопиле, може да буде главни шутер Сакрамента.

"Погледајте то са психолошке стране. Он је момак који је тек дошао, жели да се интегрише у тим. Имаћемо проблема у нападу. Он је сјајан шутер који може да помогне и у креацији игре, тако да ми требају његови поени. Он зна како да игра. Зна како да се отвори за шутеве. Зна да одигра пик ен рол, да додаје док се креће и да уђе у рекет", нахвалио јеЈергер Богдановића.

Значи, Богдане, чим угледаш обруч - пали!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Фиба баскетбалл

Коментари / 0

Оставите коментар