Узвратила ударац бившем супругу

Поп звезда Гоца Тржан позната је као неко ко нема длаке на језику. Посљедњих неколико дана новинске ступце пуне изјаве њеног бившег мужа Ивана Маринковића, који је открио да се од Гоце развео зато што га је варала.

Забава 10.10.2017 | 11:09
Узвратила ударац бившем супругу
Он је то сазнао након што је ангажовао детектива, који је пратио његову тадашњу супругу.

"Детективи су ме пратили? Каква сам ја риба, колико сам пребитна", рекла је Гоца на почетку разговора и признала да је њена ћерка Лена, коју је добила у браку са Иваном, често пита због чега њен отац користи сваку прилику да прича негативне ствари о њој.



"Ја не одговарам на таква њена питања са неким једом, нити користим прилику да њега оптужујем. Једноставно јој кажем да он мора да стане иза тога, јер ја не могу да стојим иза туђих речи", каже Гоца, и истиче да већ десет година одлази на психотерапију, која јој је и те како помогла.

"То је лековита ствар. Даје вам алате које вам нико не даје по рођењу, нити вас научи у животу. Када се родимо не добијамо књижицу са упутсвом како да се понашамо са другима, али и сами са собом. Муж и ја идемо заједно, али и одвојено. Моја Лена такође иде код психотерапеуткиње. Нико од нас није луд, али ти некада треба објективна, неинволвирана особа, да те усмери и каже у чему грешиш. Много ствари сам научила од своје психотерапеуткњиње, па и то како да усмерим своју ћерку", каже Гоца.



Осим проблема које изазивају интервјуи њеног бившег супруга, пјевачица води битку и са негативним коментарима на друштвеним мрежама. Наиме, неколико њених пратилаца осудило је чињеницу да се њен садашњи супруг Радован Новаковић много дружи са њеном ћерком и оптужују Гоцу да због тога није добра мајка. Ипак, она им је одбрусила.

"Има ситуација када мора да падне шамарчина. Што је много, много је. Раши је тешко када то прочита, јер он зна о Лени све као и ја. Више се некада њему поверава него мени. Има много жена које имају сличну животну ситуацију као ја, па се осећају исто када неко тако коментарише. Ја немам проблем да кажем да је много разведених жена и мушкараца.



Има нас разних. Био је коментар неке идиоткиње на Рашином профилу када је окачио Ленину и његову фотографију: "Гоцо, води рачуна. Сада је воли, а када постане девојка, видећеш...”. То је стварно монструозна мисао, али онда размишљам - ко зна какво она искуство има у животу", каже Гоца.

Пјевачица је открила да тренутно ради на томе да постане мајка и да ће јој се та жеља остварити, а публику ће ускоро обрадовати новом пјесмом.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

жена

11.10.2017 13:39

Ако нам савјете о браку и животу дају овакве као Гоца,Наташа Беквалац онда нећемо ни имати брака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

12.10.2017 06:37

Дјеломично се слажем са тобом,али ипак мислим да се ова жена не може ставити у исти кош са Беквалчевом, Бубамаром и осталом елитом. Другачија је, реалнија и мање у облацима. Има проблем са тим Иваном који је заиста будалетина и покушава се изборити са проблемима.

ОДГОВОРИТЕ