Зашто су се разишли Никол Кидман и Том Круз?

Били су у браку 11 година и један су од најлепших холивудских парова. Заједно су глумили у три филма и доминирали сценом - где год да се појаве. Усвојили су двоје деце и чинило се да имају један од најстабилнијих бракова у Холивуду.

Забава 10.10.2017 | 09:52
Зашто су се разишли Никол Кидман и Том Круз?
Ипак, Том Круз (55) је 2001. године поднео захтев за развод брака од Никол Кидман (50). Нагађало се да се разлог налази негде у сајентологији, коју Никол није хтела да прихвати. Они, међутим, никада нису причали о правим разлозима разилажења.

Никол је од тада пронашла љубав са кантри певачем Китом Урбаном (49), са којим има двоје деце, а Том је добио дете са Кејти Холмс (38), од које се потом растао. Он је много мање од Никол причао о њиховој вези и њеном прекиду.

"Одгајили смо децу заједно... Пуно волим Ник, то се уопште не доводи у питање", рекао је он својевремено. Касније је изјавио да су "у одличним односима" и да само "жели да Никол буде срећна".

Аустралијска глумица је чешће причала о њиховом односу пре и после развода, али није много тога открила о разлогу раскида. Ипак, барем смо добили некакав увид у њихову везу.
"Била сам врло млада када сам се удала. Данас гледам на то и питам се како. Гледајте Тејлор Свифт, она има 26 година. Ја сам са 27 имала двоје деце и била удата четири године. Али то сам хтела. Лудо сам се заљубила у Тома. Отишла бих на крај света за њега", рекла је она.

Никол је изјавила и да је њихов заједнички живот био "савршен", као и да јој је због тога било ужасно тешко када су се развели.

"То је био шок за мене. То је била јако добра веза. Мислим да смо скренули са пута. Била сам толико повређена да сам мислила да ми се љубав и брак више никад неће догодити", рекла је глумица.

Очито је, међутим, да је део проблема био у томе што је Том већа звезда од ње.
"Постала сам славна када сам била врло млада. Постала сам славна јер сам била нечија супруга. Моји први филмови нису били тако добри, па сам увек покушавала да будем у сенци. Мислила сам да не заслужујем да будем тамо. Ишли бисмо на доделе Оскара и ја сам мислила да сам тамо да њега подржим. Осећала сам да је мој посао да обучем лепу хаљину и да ме виде, а не и да ме чују", изјавила је глумица недавно.

Као што је, међутим, и сама рекла, никада неће причати о разлозима њиховог разлаза.

"Не желим ништа да одузмем од наших 11 година, јер су ми биле јако важне. Није било лоше. Желим да поштујем тај брак због онога што је био и никад не бих говорила о томе зашто више нисмо заједно", рекла је Никол Кидман.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар