Кокеза: Попио сам четири бенседина, велики успјех!

Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза рекао је да је пласман на Светско првенство велики успех.

Фудбал 10.10.2017 | 10:45
Кокеза: Попио сам четири бенседина, велики успјех!
"После осам година смо на Светском првенство и ово је стварно велики успех. Када се овоме дода чињеница да су Црвена звезда и Партизан у групној фази Лиги Европа, ово је година српског фудбала", рекао је Кокеза новинарима.

Србија се пласирала на Светско првенство у Русији, што ће јој бити прво велико такмичења после осам година. 

Кокеза је рекао да "не зна шта да коментарише, с обзиром на то да је попио четири бенседина". 

Такође, навео је да "није ни знао који је резултат био у Кардифу" на утакмици измедју Велса и Ирске јер је "апсолутно веровао у победу" Србије над Грузијом. 

"Последњих 15 минута као да се играло сат времена, никад краја. Пет секунди као минут... Када водите, нема краја", казао је први човек Савеза. 

Кокеза је захвалио играчима и селектору Славољубу Муслину. 

"Ми из ФСС-а не бисмо ово урадили без Муслина, Крстајића, Ђоровића...", рекао је Кокеза.

Он је додао да је пласман важан за српски фудбал, али и државу.

"Ово је важно за наш фудбал, земљу, ово је додатна енергија за владу Србије и председника, за национални стадион, да држава одвоји мало више средстава, мало више новца", рекао је Кокеза.

Он је навео да је обећана изградња националног стадиона и изразио наду да ће Србија од Европске фудбалске уније (УЕФА) добити да организује "нешто велико" попут Супер купа Европе или финала Лиге шампиона.

Кокеза је апеловао на државу и изразио наду да ће "стати за фудбала и нашег пројекта" и помоћи изградњу фудбалске инфраструктуре у Србији.

"Само тако можемо добити велике играче", рекао је Кокеза.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БОБА

10.10.2017 11:57

ГЛУПИХ ИЗЈАВА. КОКЕЗ ПОПИО ЧЕТРИ БЕНСЕДИНА ЗНА ЛИ ОН ШТА ПРИЧА. НИЈЕ ВАЉДА ДА ЈЕ ЊЕМУ ТЕЖЕ ОД ИГРАЧА .ОНДА БИ ИГРАЧИ ТРЕБАЛИ ПОПИТИ ДЕСЕТ И ТУМАРАТИ ПО СТАДИОНУ БОЖЕ САКЛОНИ ШТА СВЕ ИЗЈАВЉУЈУ. НАЦИЈА НАМ ЈЕ СКРОЗ ДРОГИРАНА. ПОЗДРАВ ИГРАЋИМА.

ОДГОВОРИТЕ