Пороци Мајамија!

Тренер офанзивне линије чувене НФЛ франшизе дао отказ због инкриминишућег снимка на коме се види како конзумира "бели прах".

Остали спортови 10.10.2017 | 21:30
Пороци Мајамија!
Кокаин је последњих деценија буквално ствар свакодневице у животима богатих и бахатих. Од Анда где безалена биља кока расте, па све до Београда.

Бели прах нашао је пут у многе ноздрве и у свету спорта, сетимо се само Марадоне. Јер не само да се на кокаину човек добро осећа, него и он, за разлику од већине наркотика брзо напушта тело, те у року од само три дана од конзумирања нема падања на допинг тестовима.

Тест пак овај пут није дошао главе офанзивном координатору Мајами Долфинса, већ видео-снимак о којем бруји цела Америка. А на њему се види како Крис Форстер шмрче бели прах уз помоћ доларске новчанице. Да ли је био кокаин или није, то је већ питање за истражне органе, али је страшно да то ради човек који брине о атлетама, људима који су тек закорачили у живот и који и даље траже узоре.

Наравно, јавност се тамо одмах подигла, те је Форстеру остало само да данас поднесе оставку, не би ли избегао да добије отказ.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар