Филмска потјера за Добојлијом

После филмске потјере у суботу око 21 час у Зеници ухапшен је Никола Ђ. а који је прије тога отео аутомобил на подручју Добоја.

Босна и Херцеговина 09.10.2017 | 09:47
Филмска потјера за Добојлијом
Према саопштењу МУП Зеничко-добојског кантона полиција је на Булевару Езхера Езе Арнаутовића успјела окончати потјеру за Николом Ђ. из Добоја, а приликом претреса полиција је код њега пронашла и 7,9 грама дроге и пиштољ.
 
Иако су поједини портали пренијели да је приликом хапшења Никола Ђ. пуцао на полицију, у МУП ЗДК то је демантовано.

Све је почело још у Добоју када је М. М. на једној раскрсници у своју „опел корсу“ примио два аутостопера.

Он није ни слутио шта ће се десити током ове вожње. Доласком у Бегов Хан код Жепча стопери су рекли возачу да се заустави и да ће они ту изаћи. Возач М. М. није ништа слутио и и зауставио је аутомобил.

Њих двојица су тада напали М. М., те га претукли и избацили из возила и упутили се у правцу Зенице.  За то вријеме повријеђени возач је успио доћи до полицијске станице и испричао полицији шта је било.

Потом су полицајци путем радио-везе успоставили контакт са колегама из Зенице, те је започео лов на бијелу „опел корсу“.

Пошто се у Зеницу може ући правцем из Добоја и из Сарајева, разбојници су кренули на онај даљи, улаз из правца Сарајева, како би заварали полицију.

Међутим, украдена „корса“ је ипак брзо лоцирана. Према првим полицијским информација негдје на подручју Зеници други нападач је изашао из возила, а Никола је наставио вожњу.

Након што ју је уочила, полицијска патрола се није одвајала од бијеле „корсе“, и давала знакове возачу да се заустави, али он то није желио. Никола Ђ. је потом ушао на Булевар Езхера Езе Арнаутовића, крећући се брже од 100 километара на час. Покушавши да умакне патроли нагло је скренуо, те се занио и ударио у дрво, а „корса“ се окренула неколико пута.

Када се возило зауставило, полицајци су савладали Николу Ђ. прије него што је изашао из возила. Полиција наставља истрагу и ради на проналаску друге особе која је учествовала у разбојништву над М. М. и отмици возила.

Комесар честитао на хапшењу

Након успјешне потјере за крадљивцем аутомобила, полицијски комесар МУП ЗДК Семир Шут је честитао зеничким полицајцима на изведеној акцији и хапшењу.

Повријеђени Добојлија налази се у жепачком Дому здравља, јер је изгубио значајне количине крви, те му се утврђује степен повреда.
 
 (Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

камелеон

09.10.2017 08:16

И други пут прими непознате стопере.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

09.10.2017 09:14

Да је украо врецу кромпира полиција би му одмах објавила и име и презиме! Пљацкасима који краду аута и претуку цовјека објаве само име! Свака цаст за полицију! Фуј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

09.10.2017 09:58

Како је потјера успјешна кад је слупао ауто? Они га нису ни зауставили већ је сам слетио. Ко ће сад надокнадити штету власнику корсе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

09.10.2017 12:59

Браво...