Подржимо "орлове" ка Мондијалу

Цела је нација - репрезентација. У понедељак увече требало би да свим срцем подржимо “орлове” на путу ка Мондијалу.

Забава 09.10.2017 | 07:51
Подржимо "орлове" ка Мондијалу
Србија игра судбоносну утакмицу са Грузијом, а победа нас директно води у Русију. Ово је сан од кога очекујемо да постане јава. Међу најгласнијима на “Маракани” ће бити и наша велика звезда Светлана Цеца Ражнатовић, која у разговору за “Ало!” апелује на све навијаче да се нађу на стадиону и да буду “ветар у леђа” нашем националном тиму.

- Ово је тренутак око кога сви морамо да се ујединимо, да дишемо као једно, да створимо амбијент у коме ће нашој сјајној фудбалској репрезентацији бити отворен пут ка победи и пласману на Светско првенство. То вече није важно ко је партизановац, ко звездаш, ко навијач Војводине или било ког другог клуба. То је догађај од националног и државног интереса, али и спектакл који народу може да донесе неизмерну радост. Наши репрезентативци добро знају како се бори за дрес са државним грбом, наше је да станемо уз њих као никада до сада, да не штедимо грла и дланове. Ја сам прехлађена, али ме ништа не може спречити да запевам химну, да их наградим аплаузом за сваки трк, за свако уклизавање, центаршут и голове, наравно. Једва чекам да и ја дам свој допринос са трибина и да дођемо до толико жељене победе - у даху ће Цеца Национале, која сутрашњи догађај на “Маракани” доживљава као историјски.

Ако ико зна колико значи пуна “Маракана”, онда то зна Цеца...

- Пред пуним стадионом човек може да полети! Тад нестаје сва трема. Зато је важно је да трибине буду испуњене до последњег места и верујем да у таквом амбијенту овакве наше момке нико не може да изненади. Убеђена сам у победу, нека она буде и са 2:0, а онда сви заједно можемо да направимо незаборавну журку. Уколико се пласирамо на Светско првенство, а мислим да нема силе која ће нас у томе зауставити, волела бих да одем у Русију да се на лицу места поносим са овом нашом сјајном генерацијом фудбалера. Верујем да је, коначно, дошло време да целој планети покажемо да знамо да играмо фудбал - навијачки је била расположена у разговору за наш портал Цеца Ражнатовић.

Нека се њена прогноза оствари, а онда позивница њој и њеним колегема за велико слављен неће бити потребна.

Напред, Србија! До победе и пласмана на Мондијал!

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар