"Није лако играти против Србије, Матића, Тадића...!"

Селектор репрезентације Грузије Владимир Вајс рекао је да је свестан да је предстојећа утакмица резултатски важнија за Србију, али да ће тим ићи на победу.

Фудбал 09.10.2017 | 09:45
"Није лако играти против Србије, Матића, Тадића...!"
"Знамо да је ово веома важна утакмица за Србију и генерацију њених играча, која је веома искусна и има можда и последњу шансу да игра Светско првенство. Дошли смо у Београд да покажемо добар фудбал и остваримо добар резултат пред вероватно 50 хиљада навијача", рекао је Вајс на конференцији за новинаре у Београду.

Грузија је без шанси за пласман на Светско првенство, док ће Србија у последњем колу Групе Д квалификација тражити победу и директан пласман на Мундијал у Русији.

"Приоритет нам је да дамо све од себе. Није лако играти против Србије, против Тадића, Митровића, Матића... Имају искусног тренера, који ми је пријатељ, добре играче, и неће бити лако", казао је Вајс.

Он није желео да открије какву ће тактику Грузија имати на утакмици против Србије.

"Србија је играла доминантан фудбал у овим квалификацијама, екипа која има посед и против које није лако играти. Мораћу да променим тактику и видећемо како ће то да изгледа", рекао је Вајс.

Грузијски фудбалер Дјордји Меребашвили, који је некад играо у Војводини, рекао је да је срећан што се после шест година вратио у Србију.

"Играо сам са Душаном Тадићем у Војводини и веома га добро познајем. Пријатељи смо, али ће се свако борити за своју екипу. Срећан сам што сам у Србији после шест година и што ћу га поново видети", рекао је Меребашвили.

Он је навео да је Грузија мотивисана јер још нема победу у квалификацијама.

"Жао нам је што немамо шансе да се пласирамо на Светско првенство, али ће овов бити веома битна утакмица за нас јер сви чекају прву победу. Биће тешко, али смо спремни и надам се да ћемо пружити своју најбољу игру", рекао је Меребашвили.

Утакмица између Србије и Грузије играће се у понедељак од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар