Нејмар је бијесан: Избаците Барсу из ЛШ!

Незванично, Бразилац се код УЕФА жалио на неиспоштовану уговорну "обавезу" Барселоне према њему због које је тражио и избацивање свог бившег клуба из најјачег европског такмичења.

Фудбал 11.10.2017 | 23:50
Нејмар је бијесан: Избаците Барсу из ЛШ!
Барселона и Нејмар се нису растали пријатељски, мада су желели тако да изгледа.

Бразилски фудбалер "завлачио" је Каталонце када је потписао нови уговор, да би онда у августу одлучио да потпише за Пари сен Жермен, који је био вољан да исплати његову откупну клаузулу у вредности од 222 милиона евра.

Постао је један од најплаћенијих фудбалера света, брзо је и показао у дресу ПСЖ-а да заиста и вреди, али још увек постоје "нерашчишћени рачуни" између њега и Барсе.

Како преноси шпански лист "АС", Нејмар жели да му Барселона исплати такозвани "бонус за лојалност" који је стајао у његовом новом уговору и који предвиђа да му се исплати 26 милиона евра уколико до 31. јула остане фудбалер овог клуба, с тим да је тим са "Ноу Кампа" одлучио да не испоштује ову обавезу јер сматра да се Нејмар много раније договорио са Парижанима и да је само чекао почетак осмог месеца како би добио поменуту суму новца...

Из тог разлога чак се жалио и код УЕФА!

Нејмар је тражио избацивање Барселоне из Лиге шампиона због непоштовања ове уговорне обавезе, на савет својих адвоката, што је УЕФА одбила, преноси АС.

Ово је свакако нешто што се неће допасти навијачима "Блаугране", чији је дрес Нејмар носио током четири сезоне, а требало би додати и да је Барселона раније најавила тужбу против Бразилца који је већ раније добио бонус од 8.500.000 евра као награду за продужетак уговора.

Такође, Барселона је пријавила ПСЖ због кршења финансијског фер-плеја, али чини се да ни од тога неће бити ништа, па су Парижани успели да "преваре систем" и да на крају доведу и Мбапеа...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар