Мушкарци Цецом одушевљени

Фолк звезда имала концерт за памћење у Куманову, а мушкарци су били посебно одушевљени.

Забава 07.10.2017 | 21:24
Мушкарци Цецом одушевљени
Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић синоћ је буквално запалила Куманово, град на североистоку Македоније. Чим је изашла на сцену Спортске сале, мушкарци су френетично почели да аплаудирају, а девојчице да вриште.

А, имали су и због чега.



Цеца се на бину ушетала у црној кратој хаљиници која је оцртавала њену савршену фигуру. Насмејана и са једноставном фризуром, одмах се латила микрофона – и приредила спектакл за памћење.



Два сата су прошла као да два минута, а одушевљена публика, која је сво време са њом певала њене хитове, коментарисала је да Цеца није изгледала никад лепше, млађе, згодније и привлачније. Чак су је, због
њеног младалачког изгледа и имиџа, упоређивали са њеном ћерком Анастасијом.

Погледајте како је изгледао њен наступ:



(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кал

08.10.2017 07:08

Балкански "Ал Цапоне"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wалтер .

08.10.2017 08:19

Е вала бас је кул !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бансхее, реално и објективно

08.10.2017 10:30

Пластичне лутке изгледају природније од ње!

Name

Пољопривредници

08.10.2017 13:48

Они виде у њој како зена са села мозе да се 'лицне и пицне'. Њихове 'бабе и девојке' то не могу јер морају да раде, да слузе, да прате и доцекују. Кад вецер додје само да им се у кревет спустити да се одморе. У зору долазе напаљени музјаци и наваљују мислеци о Светлани, Венди, Маци дискрецији, Стандзи и многим другим који се баве естрадом и оним послије естраде. Висе нема нити у једно 'кафанце' да писе ' не стипај особље'. Сад све Бога моле да их пипну, стипну и да то плате.

ОДГОВОРИТЕ