Српски народ ће ријешити проблеме

Председник Русије Владимир Путин оценио је у телефонском разговору са председником Србије Александром Вучићем, да у датим међународним околностима Србија није у једноставном положају, али да је уверен да ће српски народ превазићи проблеме, саопштио је кабинет председника Србије.

Србија 07.10.2017 | 14:43
Српски народ ће ријешити проблеме
Председник Србије Александар Вучић је честитао 65. рођендан председнику Руске Федерације Владимиру Владимировичу Путину и пожелео му добро здравље, као и политички успех, како у решавању проблема у свету, тако и даљем унапређењу односа са Републиком Србијом.

Како се наводи у саопштењу из Кабинета председника, Путин је изразио личну захвалност председнику Вучићу за унапређење односа две земље.

"Владимир Владимирович Путин нагласио је да су међународне околности такве да Србија није у једноставном положају, али да је уверен да ће српски народ, као и увек кроз своју историју, показати свој карактер, и под вођством председника Вучића превазићи све проблеме", истакнуто је у саопштењу.

Путин је у телефонском разговору рекао Вучићу да је уверен да ће под његовим вођством "Србија и српски народ ићи само напред".

Двојица председника су се договорила да у најскорије време контактирају, састану се и наставе рад на повећању обима сарадње Републике Србије и Руске Федерације у свим областима, закључено је у саопштењу.

Извор: РТС, Бета

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Игор

07.10.2017 13:38

Није у једноставном полозају?! Засто ? Зато сто власт не гледа добробит народа и зато сто је и исток и запад гурају у ватру. Обецање лудом радовање. Продали би и оца и мајку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад видим слику сјетим се Оне наше

07.10.2017 14:43

Ни мањег човјека ни веце будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

09.10.2017 20:45

Ви сте глупи комплексас!!! Оливер Стоун , ( сумњам да знате ко је то), опцињен Путином, светски политицари се тресу пред њим, а ви помињете висину, интелектуални ПИГМЕЈУ!!!

Name

ЏЕЈМС 007БОНД

07.10.2017 14:55

Само џаба лапрда! Русија је давно пропала и народ у Русији гладује као и у Србији! Србију може спасити само моћни Нато и Еу и тачка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.10.2017 06:19

Коме је нато досао на врата тај је проклео И родјену мајку сто га је родила . Процитах у пјесми једног родољуба ста знаци н а т о када је Србија бомбардована наркомани агресори терористи окупатори није то дзаба неко написао нека се сви добро запитају колико је истине у томе а није да је нема

Name

Симо

07.10.2017 18:05

Нико њима висе помоц немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан

07.10.2017 18:08

ДОК ГОД НАМА ДОДИК КОМАНДУЈЕ НИКАД НЕЦЕМО РИЈЕСИТ ПРОБЛЕМЕ САМОЦЕМО ИМТ ЈОС ВЕЦЕ ЊЕГА ТРЕБА СКИНУТ СА ОВЕ ФУНКЦИЈЕ САМО НАМ ЗИВОТЕ ЗАГОРЦАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста Плакаловиц

07.10.2017 22:25

Кога брига за Путина и његов родзендан и коме се висе овај Вучко улизује и њему слични, ста је то Русија у РС изградила и инвестирала бога вам

ОДГОВОРИТЕ