Нетрпељивост Цеце и Чеда не јењава

Светлана - Цеца Ражнатовић и Чедомир Јовановић нашли су се заједно на слављу Жељка Јоксимовића, али су се игнорисали и заобилазили у широком луку.

Забава 06.10.2017 | 20:50
Нетрпељивост Цеце и Чеда не јењава
Славља Јоксимовића увек буду спој неспојивих званица. Тако је било и прексиноћ када су на журку, коју је Жељко организовао у част тек рођених близнакиња Срне и Ане, дошли Цеца и Чеда који годинама не разговарају.

Било је очигледно да обоје нису очекивали ово друго на слављу па су били изненађени када су се срели, што је забележила наша екипа која се нашла на лицу места. У тренутку када је Чеда са супругом Јеленом прилазио клубу у којем било организовано славље, Цеца је бројним новинарским екипама давала изјаве.

Ајде, ајде, нико није бежао. Нмојте да вас питам да ли више верујете својим очима или мени.

- Када је видео Цецу окружену новинарима Чеда је стегао руку своје супруге и повукао је да што пре прођу до улаза. Како су испред клуба били грађевински радови, његова супруга је једва пратила његов убрзан ход јер је била у штиклама. Јовановић се све време трудио да држи глави савијену како не би погледао у певачицу - каже наш извор који се затекао на лицу места и додаје:



- Ни Цеца није остала без реакције. Иако је била усред интервјуа, она је окренула главу у леву страну, а када је видела да долазе Чеда и његова супруга брзо је вратила поглед ка новинарима. Да ствар буде интересентнија, она је у том тренутку преврнула очима што су сви видели.

Будући да је Чеда побегао, нисмо имали прилику да га питамо зашто се склања од фолк диве, док нам је Цеца кроз осмех рекла.

- Није бежао, бога ми, нико. Ајде, ајде, видела сам ја то својим очима. Немојте да вас питам да ли више верујете својим очима него мени - дипломатски је прокоментарисала Ражнатовићева.

Како сазнајемо, игнорисање између њих двоје настављено је и у клубу. Цеца је са братом Миланом, Романом Панић и Жиком Јакшићем седела на једној страни простора, а Јовановић са супругом на другој.

Подсећања ради, нетрпељивост између Цеце и Чеде траје још од 2003. године када су многи политичари изјављивали да је он био заслужан за њено хапшење у акцији “Сабља”. Пошто је он тада био потпредседник владе, медији су писали да је управо он инсистирао да фолк дива буде задржана у притвору и то у нехуманим условима ћелије. Цеца никада овакве наводе није желела да потврди, али ни демантује.

- Ја сам своју голготу прошла. Ухапсили су ме и држали у затвору дуже од било ког мафијаша. Онима који су то урадили мени и мојој деци савест је највећа казна - било је све што је на ту тему рекла певачица која је тада у затвору провела 121 дан због оптужби да је у контакту са земунским кланом и наводне утаје пореза у ФК Обилић.

Да у овим писањима има истине, поново се покренула прича након свадбе Јоване и Жељка Јоксимовића када је Јовановић тражио да на слављу седи што даље од Цеце, а затим се прикључио низу прозивки које често изговара Арканов син Војин Ражнатовић на рачун фолк диве.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

09.10.2017 06:34

Обоје су криминалци и мафијаши.

ОДГОВОРИТЕ