БИМАЛ - лидер развоја региона

У оквиру шестог Дунавског бизнис форума у Новом Саду пословни резултати брчанске фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ награђени су признањем „Лидер одрживог развоја Подунавског региона“.

Босна и Херцеговина 06.10.2017 | 10:55
БИМАЛ - лидер развоја региона
Као један од најзначајнијих регионалних скупова у области бизниса, регионалне сарадње, аграра, те предузетништва Дунавски бизнис форум окупља представнике 14 земаља Подунавља под мотом „Сви за једног, један за све“.

„Компанија БИМАЛ је захваљујући јасној пословној стратегији, те као члан СТУДЕН Холдинга, пословне групе која је значајан инвеститор у регији Западног Балкана, остварила лидерску позицију на тржишту Босне и Херцеговине.

Кроз 15 година континуираног рада и улагања у квалитет производње БИМАЛ је постигао експанзију свог пословања, те је из иницијалне позиције у Брчком започео пословање и у Србији, успостављајући БИМАЛ Групу која се бави производњом и трговином уљарицама и житарицама“ рекла је директорица Корпоративних комуникација СТУДЕН Холдинга Наташа Пуцар.



За пословне резултате компанији БИМАЛ недавно је у оквиру пројекта „100 највећих у БиХ“ додијељена награда „1. мјесто у индустријској грани производња прехрамбених производа у БиХ по приходу у 2016. години“ чиме је БИМАЛ другу годину заредом лидер у категорији производње, а квалитет БИМАЛ-ових производа потврђују и златне медаље које БИМАЛ из године у годину осваја на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду.

Учесници Дунавског бизнис форума закључили су да улагања у привреду као и позитиван раст иновација, те размјена пословних искустава јесу носиоци развоја сваке од земаља појединачно, што дугорочно представља успостављање стабилне економске климе цијелог региона.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ау

06.10.2017 17:20

Све сами лидери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хех

06.10.2017 17:21

Колику плату примају радници тог лидера.

ОДГОВОРИТЕ