Уручени индекси бруцошима

Подјелом индекса бруцошима на шест факултета, Европски универзитет у Брчком обиљежио је на свечан начин почетак нове академске године.

Босна и Херцеговина 05.10.2017 | 16:09
Уручени индекси бруцошима
Након завршеног уписног рока на овом Универзитету студираће 480 бруцоша из цијеле БиХ, а највећи интерес млади су исказали за смјерове које нуди Медицински факултет.  

„И седма генерација студената нашег Универзитета је допринос ове високошколске установе заједници јер статистички подаци о само седам одсто високобразованих грађана сврставају БиХ на дно европске и свјетске листе. Нова генерација, убијеђени смо, мијењаће ту статистичку слику и стећи знања која ће у пословима које буду обављали утицати на побољшање услуга и развоја нашег друштва у цјелини“, рекао је академик, проф. др Зоран Милошевић, декан Евроског универзитета у Брчком.

Поруку студентима упутила је и почасни доктор Европског универзитета Астрид Вилт, редовни професор Универзитета „Луј Пастер“ у Стразбуру, дугогодишњи сарадник Клиничког центра и медицинског факултета у Тузли и на Европском универзитету.    

Европски универзитет у Брчком, наглашено је на свечаности, у нову академску годину улази потпуно обезбијеђен стручним кадровима, простором и опремом за квалитетну наставу и праксу.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

05.10.2017 14:20

Ова пијаца це нас тек унистити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.10.2017 17:42

Е ти знаш.

Name

Е

05.10.2017 17:46

Е мој падавицару, одосе они вани из твоје свете дрзаве а ти гањај приватни, дрзавни.. и упоредјуј...