Величковић: Побијте се мало, па шетају до коша!

Капитен Партизана Новица Величковић није био задовољан издањем свог тима на утакмици против Морнара и био је љут на саиграче током тајм-аута.  Капитен Партизана изјавио је да је Морнар у мечу 2. кола АБА лиге победио срећно, али заслужено.

Кошарка 04.10.2017 | 20:45
Величковић: Побијте се мало, па шетају до коша!
Партизан је поражен од Морнара у Тополицама у Бару са 83:81, кошем Брендиса Рејли-Роса у последњој секунди меча.

Током меча су црно-бели губили и са скоро 20 поена разлике до краја су успели да стигну предност Морнара, нису смогли снаге за преокрет, а Величковић је био незадовољан колико лако противници долазе до коша.

"Где је енергија, 'еј бре?! Шта је ово?! Побијте се мало, па шетају до коша, 'ајде бре!",рекао је капитен Партизана током паузе. Тренер Мирослав Николић је такође имао својих замерки на игру својих кошаркаша рекавши да само баце тројку и да их после није брига, а да он потом преузима одговорност.

Партизан после пораза у Бару има две изгубљене утакмице из исто толико мечева јер је претходно изгубио и од МЗТ Скопља са 92:89.



Капитен Партизана изјавио је да је Морнар у мечу 2. кола АБА лиге победио срећно, али заслужено.

Новица Величковић својом енергијом је прошле сезоне више пута показао Партизану пут ка победи, а мало је недостајало да тако буде и у среду у Бару.

Међутим, последњи шут црно-белих завршио је на обручу, а шут Морнара за победу прошао кроз мрежицу и тако је драматична завршница припала домаћем тиму.

Партизан после другог кола АБА лиге има скор 0-2, пошто је у петак поражен и у Скопљу од МЗТ-а.

"Срећан кош Морнара на крају, али са друге стране јако заслужен. Кад 35 минута не играш са жаром са којим си играо последњих пет минута, не можеш да добијеш. Губимо две утакмице 'на једну лопту', али увек сам говорио да се из оваквих пораза учи. Ако не можеш да научиш, онда имаш неки проблем. Морамо да смогнемо снаге да победимо ФМП у следећем колу",изјавио је капитен црно-белих на конференцији за новинаре.

Тренер Мирослав Николић рекао је да Партизан не сме да прими 36 поена за једну четвртину, као на почетку ове утакмице.

"Слабо играмо одбрану, а сада смо је играли катастрофално. У првих десет минута смо били потпуно без елана. На крају смо имали шут за победу, али нисмо погодили. Да смо и у првом полувремену имали жељу као у другом, била би то другачија утакмица".

Први меч код куће у новој сезони, Партизан ће играти у суботу од 19 часова.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар