Колашинац о Белгији: Не плашимо се никога!

"Фудбал се игра 90 минута и све је могуће", рекао је Сеад Колашинац, фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине пред суботњи меч са Белгијом.

Фудбал 04.10.2017 | 18:15
Колашинац о Белгији: Не плашимо се никога!
Сеад Колашинац, фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, каже, пун је самопоуздања, здрав и са оптимизмом очекује суботу и меч деветог кола групе Х квалификација за Свјетско првенство у Русији 2018. године против Белгије.

"Не требамо се никога плашити. Фудбал се игра 90 минута и све је могуће. Они имају добру екипу, али и ми исто тако. Већ смо играли са Белгијом, познајемо их и наша предност може бити и то што играмо код куће. Знамо да се морамо борити, свих 11 који су на терену, али заједно у утакмици требају бити и клупа и навијачи. Ако буде тако и ако сви заједно пружимо максимално што можемо, вјерујем да ће на крају резултат бити у нашу корист", рекао је за званичну Интернет страницу Фудбалског савеза БиХ (ФС БиХ) Колашинац, те додао:

"Свјесни смо да нам све зависи од ове утакмице, она јесте најважнија али након ње не смијемо заборавити ни Естонију. Ипак, идемо се прво фокусирати на Белгију, па ћемо онда размишљати о Естонији."

На питање како се снашао у Арсеналу, Колашинац је одговорио:

"Велики клуб и веома сам срећан што играм у њему. Добро су ме сви прихватили, од играча, стручног штаба до навијача. Добро ми иде и задовољан сам. Мислим да ми одговара и стил игре, тако да сам се одлично уклопио."

Утакмица БиХ - Белгија игра се у суботу, 7. октобра, на стадиону "Грбавица" у Сарајеву од 18 часова.

Репрезентативцима БиХ за пласман у бараж за СП потребна је побједа, али и тријумф 10. октобра у Талину над Естонијом.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар