ЕП до 21: Мариновић окупио "Змајиће"

Изабраници Винка Мариновића одрадили први тренинг пред меч са Португалом у квалификацијама за пласман на Европско првенство.

Фудбал 03.10.2017 | 21:15
ЕП до 21: Мариновић окупио "Змајиће"
Селектор "змајића" Винко Мариновић изјавио је да БиХ мора пружити максимум против фаворизованог Португала уколико жели да избори позитиван резултат.

"Одрадили смо данас први тренинг. Имамо доста повријеђених играча и недостаје нам ширине у тиму. Повриједио се Михојевић, а од раније смо знали да нећемо моћи да рачунамо на Хаџиахметовића и Реџића. Суспендован је и Мемија и то нам отежава ствари. Португал је уз Шпанију вјероватно најбоља 'У-21' селекција у Европи, састављан од играча који су стандардни у јаким клубовима. Пред нама је велика утакмица и сигурно нам неће недостајати мотива. Против оваквих екипа се једноставно мора пружити максимум ако желимо да дођемо до позитивног резултата", изјавио је Мариновић, а пренио званични сајт ФС БиХ.

Репрезентативац БиХ Елдар Чивић сматра да "змајићи" могу да се надигравају са сваким противником:

"Тек смо се окупили. Ту је и неколико нових играча који позитивно утичу на атмосферу. Португал је јак, али и они су људи од крви и меса и нису непобједиви. Ми можемо свима да се супротставимо и зашто не бисмо направили успјех. Сигурно је да ћемо дати све од себе да дођемо до повољног резултата. Морамо јаче ући у меч него што смо то урадили против Румуније прије мјесец дана".

Први пут у позив у младу селекцију БиХ добио је Зинедин Мустеданагић...

"Атмосфера у екипи је супер. Већ на данашњем тренингу смо кренули са квалитетним радом како бисмо били спремни за утакмицу и остварили што бољи резултат. Португал је једна од најбољих екипа у овој генерацији, али мислим да ако ми будемо спремни можемо одговорити на прави начин".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар