Саша Видић одбрусио Дари

Дара је изјавила да би дала 999. 000 евра да отрује Сашу Видића, а због његовог одговора пожелеће да то никад није изговорила.

Забава 03.10.2017 | 16:43
Саша Видић одбрусио Дари
Саша Видић замерио се многим познатим личностима због својих оштрих и искрених коментара које не престаје да упућује на њихов рачун, а оно што је најзанимљивије од свега јесте то што га не занима о коме се ради.

Није да Саша не уме да похвали, али далеко чешће се дешава да "поткачи" у својим изјавама. Неки од њих то схватају баш лично, па се обрачунавају са креатором на разне начине.

Овај пут на жуљ је (поново) стао Дари Бубамари која за Видића више и не бира речи које ће употребити.

- Кад бих добила седмицу на лотоу, прво бих почастила Сашу Видића. Купила бих му кило отрова. Много је злобан и стално ме прозива, а не знам због чега - рекла је певачица.



Како није у Сашином стилу да прећути било коме, Дари је имао шта да одговори.

- Драга Бубашаро, хвала. Што кажу људи, од тебе ни отров не бих узео, но свакако бих ти од срца пожелео да више не сликаш своју минџу, ако не због себе, барем због твоје породице. Ипак, ти си узорна мајка, позната певачица. Не иде да ти нација гледа минџу и анус - рекао је Видић, који се онда дотакао и отрова:

- Успут, кад купиш тај исти отров, пробај мало за твоју висину, биће довољан и чеп. Спаси нацију! Нисам ја Снежана, па да се дружим са патуљцима, ја те и не видим осим кад ми пошаљу слике или видео за жири - поручио је Видић.

- Подсећа ме на чиваву у терању. Уопште немам тај однос као модни, она не представља некога ко може да носи било шта модно на себи

- рекао је Саша и наставио:

- Нема јој спаса, њој бих морао да вадим све, од силикона до полних болести, па тек онда да јој сређујем стајлинг. Она је као плодно тло за бактерије.

(Ало/Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар