Вучелић: Забринути смо и незадовољни!

Председник Партизана Милорад Вучелић изразио је забринутост због тренутне ситуације клуба, али истакао и поверење у тренера Мирослава Ђукића.

Фудбал 04.10.2017 | 15:00
Вучелић: Забринути смо и незадовољни!
Црно-бели су протеклог викенда ремизирали са Чукаричким (0:0) у Суперлиги, пропустивши шансу да искористе пораз Црвене звезде, а претходно су поражени од кијевског Динама у Лиги Европе (3:2), иако су имали 2:0 на полувремену.

"Забринути смо ситуацијом, али нема места нервози. Наравно да смо незадовољни, али је, у крајњем случају, смањена предност лидера, сада је свима јасно да нема непобедивих и да је разлика достижна. Читамо: нечији играчи су уморни, па – зар наши нису? Одиграли смо врхунско полувреме против Динама. Замислите да је Ђукић могао да рачуна на Зорана Тошића, Небојшу Косовића и Марка Јевтовића: да ли би била другачија прича? Плус, Сума је тек изашао из повреде. Много нам је важна утакмица са Скендербегом у Албанији. Ако тамо победимо...", рекао је Вучелић за Журнал.

Ђукић има две недеље да врати самопоуздање својим играчима, током репрезентативне паузе, након чега гостује Ртњу у Купу Србије, а потом иде у Сурдулицу у Суперлиги, те код Скендерберга у Лиги Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар