Бинић о Мажићу: Срамота! Па, био је наклоњенији Звезди!

Члан Извршног одбора ФС Србије задужен за регуларност такмичења Драгиша Бинић разочаран је захтевом Црвене звезде да јој Милорад Мажић никад више не суди.

Фудбал 03.10.2017 | 18:15
Бинић о Мажићу: Срамота! Па, био је наклоњенији Звезди!
Црвено-бели су се жалили на најбољег српског судију, који је арбитар дерби мечева Лиге шампиона, након пораза од Напретка у Крушевцу (1:0) протеклог викенда.

"Нема говора о лошим судијским намерама и проценама, ако ћемо поштено, Мажић је био благо наклоњенији Звезди. Роналдо би за онакав старт добио други жути картон, а не Доналд. Момци су уморни, видео је то Мажић, зато дечку и прогледао кроз прсте. Питање је како би Звезда прошла да је остала с играчем мање... И, нико из Напретка није рекао ни реч. А, могли су без гриже савести. Затим, ничим изазвано, руководство Звезде саопштењем јавности тражи изузеће најбољег нашег судије!? То, колико сам упознат, није став Управног одбора клуба већ појединца", рекао је Бинић за Журнал.

Звезда је јавно затражила изузеће Мажића са њених утакмица у будућности.

"Срамотно је, знате, Звезда и Партизан с двоцифреним, милионским, буџетом смеју и да спомену евентуалну теорију завере од стране судија, савеза. Шта би требало да кажу преостали клубови, ако се „вечити” жале. Него, срећа је што... Да не доливам уље на ватру...", истакао је Бинић.

Бинић је фудбалску каријеру почео управо у Напретку из родног Крушевца, док је врхунац каријере доживео као играч Црвене звезде.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар