Посљедњи поздрав храброј пјевачици

Пјевачица Азра Колаковић, познатија као Дона Арес преминула је у понедјељак у својој 41. години након дуге борбе са раком, а њени најмилији посљедњи пут ће се од ње опростити у сриједу, на градском гробљу у родном Бихаћу.

Босна и Херцеговина 03.10.2017 | 11:46
Посљедњи поздрав храброј пјевачици
Ожалошћена родбина чутуљом је послала Дони посљедњи поздрав.

"Тужним срцем јављамо свим рођацима, пријатељима и комшијама жалосну вијест да нам је наша драга и никад прежаљена Колаковић Азра, Дона Арес, након дуге и тешке болести у 41. години преминула", потресне су ријечи њених најближих.



Подсјетимо, од када је повела своју битку са раком, Дона Арес се храбро држала и на друштвеним мрежама је била права инспирација за све људе који имају исту, клету муку. Међутим, у протеклих неколико мјесеци те објаве су се прориједиле, а посљедње што је на свом Инстаграму објавила прије пет дана била је њена фотографија из млађих дана гдје се обратила директно фановима са којима је имала интензиван контакт:

"Воли вас ваша Дона Арес", написала је пјевачица недавно и то је посљедњи поздрав који нам је свима упутила.

Извор: Курир

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Драгутин

03.10.2017 10:45

Те све болести које изазивају канцер тј. Рак на просторима бивше СФРЈ су последица НАТО бомбардовања које је НАТО пакт намерно изазвао пунећи своје бомбе осиромашеним уранијумом и фосфором!И нажалост тога по БиХ има много,али се то крије од обичног становништва!Сад је морало да се објави јер је у питању позната певачица!!!Велики број људи у БиХ од 1993-ће па до данас, је оболео и умро од канцера РАКА,који је последица НАТО бомбардовања!Исто тако кад је НАТО за време рата у БиХ бошњацима бацао тобоже хуманитарне пакете из авиона са падобраном у многим тим пакетима је био нуклеарни отпад,који је намерно бачен на површину земље у БиХ да би они испитивали шта се дешава са људима у близини тога!!!Па је на Романији НАТО 1995-те тобоже уништио велику количину оружја,али то је лаж исто су тако експериментисали са нуклеарним отпадом и уранијумом...Велики број грађана бивше СФРЈ је део експеримента који над њим спроводе НАТО стручњаци а да обично становништво то и незна... Шта рећи осим тужан крај једног младог изгубљеног живота,али дај Боже да остали људи у БиХ не прођу исто овако,јер УРАНИЈУМ не бира жртве!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Драгутин

03.10.2017 13:26

Ти си један ментални склоп идиота. О цему ти прицас дебилу. Овдје треба да се изрази сауцесце породици а не јести г.вна

Name

@Драгутине, лијеци се

03.10.2017 14:02

Рецимо ни Русија ни Америка нису бобардоване, а народ у њима и даље умире од рака.

Name

Дубраwка

03.10.2017 11:26

Иди, иди, мооја виило.... Диwна, прелијwпа, преталентоwана, прехрабра особа, као ти, не мозе отици, остаце, заувијек, у срцима људи који јw воле... Виле не одлазе, лепрсају у без

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посљедњи поздрав умјетници од дивље јабуке

03.10.2017 12:43

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЈлЗвк9зА-WY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wалтер .

03.10.2017 16:47

Иди , иди , моја вило. Некаје јој лахка земља Амин .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Драгутин

03.10.2017 20:29

Он није мислио ниста рузно. Једноставно је хтио реци: нисмо ми, теско нам је сто је умрла,. Не знају сви људи изразити суцут.

ОДГОВОРИТЕ