Нема договора о акцизама

Чланови Управног одбора /УО/ Управе за индиректно опорезивање /УИО/ БиХ нису данас постигли договор у вези са приједлогом закона о измјенама и допунама Закона о акцизама, којим је предвиђено повећање акциза на нафту, нафтне деривате и лож уље за 15 фенинга по литру.

Босна и Херцеговина 02.10.2017 | 18:58
Нема договора о акцизама
"Изјашњавање о овом приједлогу закона одгођено је за сриједу, 4. октобра", рекао је данас новинарима у Бањалуци након састанка министар финансија и трезора БиХ Вјекослав Беванда.

Он је додао да је од представника Управног одбора из Федерације БиХ било интервенције на овај текст закона због чега је дато вријеме ентитетским властима да се усагласе, да би у сриједу могли о њему да се изјасне.

Беванда није желио да каже о каквим интервенцијама из Федерације БиХ је ријеч.

Беванда је прије почетка састанка рекао да чланови УО УИО БиХ остају при ранијем приједлогу закона о измјенама и допунама закона о акцизама, којим је предвиђено повећање акциза на нафту, нафтне деривате и лож уље за 15 фенинга по литру.

Чланови УО УИО нису разматрали тачке дневног реда које се односе на утврђивање привременог коефицијента за расподјелу прихода и поравнања међу ентитетима за претходна раздобља.



БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

потрошач

02.10.2017 17:04

Мало морган.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука од човика

02.10.2017 18:27

Овоме плаћамо живот и бизнис у Сплиту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.10.2017 19:01

Ни мање ни висе цисти пљацкароси.

ОДГОВОРИТЕ