Монтела има подршку Милана!

Тек градимо тим! Пораз од Роме ипак неће коштати Винченца Монтелу посла у Милану, судећи према речима спортског директора Масимилијана Мирабелија.

Фудбал 02.10.2017 | 16:00
Монтела има подршку Милана!
"Росонери" су изгубили 2:0 на свом Сан Сиру од "Вучице", што им је трећи пораз у седам кола Серије А ове сезоне.

"Играли смо против сјајног тима и доминирали 70 минута. Били смо изједначени све време, повремено и супериорнији, али нисмо имали довољно среће. Другачије је расположење у односу на меч са Сампдоријом (пораз у прошлом колу) јер смо другачије играли. Ако тражите жртвено јагње, напред, али морамо бити разумни у анализи утакмице", рекао јеМирабели.

Већ се спекулисало о отказу Монтели после пораза у Ђенови, а након што је Карло Анчелоти напустио клупу минхенског Бајерна, то су медији протумачили као знак да му позиција на Сан Сиру зависи од дуела са Ромом.

"Одиграли смо тек седам утакмица, имамо нови тим, не постоји тренер са магичним штапом. Не можемо имати резултате одмах. Имамо нову групу играча који ће тек постати екипа, за сада нисмо забринути. Монтела ради добро. Не смемо гледати табелу, Рома има тим који је годинама на окупу, морамо тражити позитивне ствари у овом поразу", рекао је директор Милана.

Монтели ће сигурно добродоћи предстојећа репрезентативна пауза, јер након ње Милан очекује градски дерби са Интером, који дели другу позицију са шампионом Јувентусом, два бода иза лидера Наполија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар