Јарић се отворио: Лима је прошлост

Срећко Јарић каже да је Адријана сада прошлост у животу његовог сина и да не вјерује у могућност њиховог помирења.

Забава 02.10.2017 | 11:40
Јарић се отворио: Лима је прошлост
Бивши кошаркаш и отац Марка Јарића, Срећко, прича о синовљевим изборима, унукама које га радују сваког љета када дођу на распуст у Србију, али и о наводима да је његов син растурио брак Аце Лукаса и Соње Вуксановић.



"Не знам шта се тачно све писало о томе, али ја знам шта је истина. Не погађа ме то одавно, то су измишљотине које ме не занимају", каже Срећко, који такође сматра да су инсинуације о помирењу његовог сина са бившом супругом Адријаном Лимом исхитрене.

"Она је била, па прошла. Што је било, било је. Не знам да ли може да се понови, то једино они могу да одлуче, али ја нисам укључен у те преговоре ако уопште постоје. Они функционишу и даље супер, али не верујем у помирење", искрен је Срећко, који се радује сваки пут када у Србију дођу Валентина и Сијена.



"Били су овде летос 20 дана и лепо смо се провели. Свуда су ишле, зоолошки врт, Авала, Ада, играонице и шопинг центри, баш свуда", кроз осмијех каже Срећко, кога су питали да ли би волио да му насљеднице крену маминим стопама која је постала „Викторијин анђео“.

"Не бих волео да буду манекенке, мада уопште немам неке предрасуде. Волео бих да буду успешне и ништа више. Нека се баве спортом. Имају и енергију и моторику", признаје Јарић, кога су питали колико је утицао на Марков избор дјевојака с обзиром на то да му син важи за миљеника жена.

"Марко одавно нема девојку. Била је једна ситуација давно где сам стицајем околности сазнао ко му је девојка и одлучили смо да не буде она. Саветовао сам га тада да прекине због каријере".

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар