Не смета ми што сам измјена Матићу!

Везиста Манчестер Јунајтеда Андер Ерера каже да му не смета што је изгубио позицију у корист Немање Матића због Матићевог квалитета у тој улози.

Фудбал 02.10.2017 | 12:00
Не смета ми што сам измјена Матићу!
Он је прошле године био један од бољих поединаца у црвеном делу Манчестера, али нема толико минута од када је Жозе Мурињо довео Србина.

Ипак, Шпанац верује да ће за њега бити добро то што има играча од кога може да учи и са којим да се такмичи у истом тиму.

"Биће много утакмица ове сезоне. У неким ћемо играти са двојицом, некада са тројицом, имамо много решења. Матић је мајстор, он је један од најбољих на тој позицији и мислим да ће нам много помоћи. Са Кериком и Матићем имам два ментора од којих могу да учим", рекао је Ерера, преноси Метро. 

Свестан је и да може да игра испред српског играча и да му Матић у појединим ситуацијама није конкуренција. 

"Знам да могу да играм мало испред њих двојице када играмо са тројицом, али ћу бити ту за све што менаџер тражи од мене. Некад као број 6, некада као број 8, а некада и као 'десетка'", каже Ерера. 

Матића и Ромелуа Лукакуа острвски медији углавном виде као разлог одлично старта Премијер лиге за Манчестер Јунајтед, док навијачи Челсија управи клуба ту трговину са "Црвеним ђаволима" од летос неће скорије моће да опросте. 

Челси је тренутно четврти са шест бодова заостатка у односу на Сити и Јунајтед који имају по 19, а дели их само један погодак јер је Јунајтед дао гол мање од Ситија, 21:2 наспрам 22:2 колико имају "Грађани.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар