Чудесна прича голмана Вердера...

Има два жута картона, а ни минут у Бундеслиги! Михаел Цетерер звезда дана у Немачкој.

Фудбал 02.10.2017 | 13:00
Чудесна прича голмана Вердера...
Резервни голман Вердера Михаел Цетерер (22) добио је жути картон током синоћног Дербија севера са ХСВ-ом и то док је седео на клупи. Куриозитет: То му је већ други у каријери. Ипак, најчудније од свега је што до сада нема ниједан бундеслигашки наступ!

Млади голман, који је стигао из нижелигаша Унтерхахинга, први пут је пожутео у дресу Вердера у децембру 2015. против Ајнтрахта из Франкфурта. Такође је седео на клупи тада, а казну му је изрекао арбитар Волфганг Штарк.

Други жути картон у каријери синоћ му је показао Дениз Ајтекин. Цетерер је константно гестикулисао са клупе за резерве тражећи од арбитра да свира крај утакмице. Зато га је судија частио картоном, другим у професионалној каријери.

"Разумем судију, знам колико сам био иритантан и колико му је цела наша клупа скакала по глави. За мене је то добар знак, значи да сам ту", рекао је после меча Цетерер.

Генерални менаџер Вердера Франк Бауман упозорава младог голмана:

"Желимо да клупа буде задовољна, али опет треба водити рачуна да не останемо без резерве ако накупи пет жутих картона", упозорава Бауман.

Реално, то би био рекорд за вечност...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар