Милојевић: Побјеђујемо и желимо још!

Тренер Звезде каже да његова екипа мора да помера границе, али и да је одређеном броју играча потребан одмор после напорног ритма и великог броја утакмица.

Фудбал 30.09.2017 | 15:15
Милојевић: Побјеђујемо и желимо још!
Црвена звезда у одличној атмосфери дочекује дуел са Напретком у 12. колу Суперлиге Србије.

Победа у Келну допринела је да самопопуздање код фудбалера Звезде буде на највишем могућем нивоу, јер екипа из Љутице Богдана, упркос великим обавезама на два фронта, игра одлично и ређа победа.

Умор је, ипак, очигледан и управо њега се прибојавају највише црвено-бели уочи гостовања на стадиону "Младост" у Крушевцу.

Тренер Владан Милојевић тврди да су његови играчи спремни да "покупе" још три бода и учврсте прво место на табели Суперлиге.

"Гостујемо екипи која је у врху нашег фудбала, играчки и организационо. Мислим да ће бити права фудбалска атмосфера, а ми желимо да видимо стање у нашем тиму. Без обзира на све, спремни смо да одиграмо добру утакмицу", рекао је Владан Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Према његовим речима, осећају се последице напорног ритма утакмица са два меча у недељи.

"Имамо доста играча којима треба дужа пауза, јако ми је битно њихово здравље. Пуно утакмица је испред нас, паклени ритам и у договору са играчима донећемо одлуку. Неки од њих могу да играју и преко прага бола, а неки не", навео је он.

Милојевић је изнео податак да су његови фудбалери претрчали више километара од Келнових (116:114), као и против Краснодара.

"Веома велики интезитет је трчања и логично је да имамо проблеме око тима. Пауза ће нам добро доћи после меча са Напретком", навео је он.

Наглашава и да је задовољан радом и играма своје екипе, али није желео да истиче појединце.

"Резултати нам годе, потврда су нашег рада, али су још већа обавеза да будемо бољи. Морамо да подижемо лествицу", каже тренер црвено-белих.

Милојевић није желео да прича о могућем продужетку уговора, пошто му садашњи истиче на крају сезоне.

"Не бих причао о томе, у овом тренутку можемо да причамо само о екипи. Похвале увек иду на рачун играче, они раде, а колики мој успех је исти као осталих из стручног штаба. Фудбал је колективан спорт, најбитније ми је да водим рачуна о њима", закључио је Милојевић.

Утакмица 12. кола између Напретка и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Крушевцу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар