Упловио секс крузер у Дубровник

Пре две је године у Дубровник упловио брод са паровима свингерима, али и који се групно моле.  У петак ујутру у Дубровник је упловио луксузни Азамара Qуест, први светски секс крузер, пише Дубровачки дневник. Међу 700 гостију који су се са њега искрцали био је и брачни пар средњих година из САД-а.

Забава 30.09.2017 | 13:51
Упловио секс крузер у Дубровник
- Лепо нам је и јако је узбудљиво. Људи су пријатељски расположени и доста су приступачни. Плус је што нема деце, па можемо лепо да се опустимо и одморимо. Често путујемо крузерима и кад се некоме обратимо у лифту, људи се обично уплаше. Овде то није случај. Овде људи желе да те упознају - рекао је један мушкарац са брода за Дубровачки дневник.

Но, ово за Дубровник није никаква новина. Пре две је године у Дубровник упловио брод са паровима свингерима, али оних који се групно моле.

- Не знам шта су они тамо радили, али да, многи људи који путују са оваквим крузерима су религиозни. Но, то није чудно. И религиозни људи имају секс, у противном не бисмо имали децу - коментарисао је мушкарац.



Гостима крузера организатори крстарења гарантују заштиту идентитета и потпуну приватност. Парови који се отисну на ово путовање могу да уживају у различитим еротским перформансима, радионицама за парове и тематским вечерима. Брод осим обичних соба има и специјалне собе за различите еротске игре.

Током крстарења организатори за своје госте приређују тематске вечери. Првог дана крстарења парови су се обукли у морнарске костиме, другог су играли секси варијанту игре "Сцраббле", а трећег су се маскирали у своје омиљене суперхероје.

Четвртог дана гостима је допуштено да обуку само три комада одеће, петог дана се облаче као да иду на тенис, шестог дана доминантни су светлосни ефекти, а седног дана уживају у еротским играма под маскама.



У и око Дубровника очигледно постоји велик интерес за секс туризам. Крузери су наиме тамо доводили и геј парове, а Каламота, на којој постоји хотел за одрасле, и Лопуд су већ брендирани као пријатељска дестинација за геј особе.

- Сви су добродошли! Сви облици туризма су одлични за Дубровник - каже Жељко Матушан, власник једине радње за одрасле у Дубровнику.

Организатор овог еротског крстарења је мексичка фирма Оригинал Гроуп, а цена аранжмана се креће од 2.440 евра до 9.310 евра по особи.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ја

01.10.2017 13:35

Сто нисте снимили улазну карту и како бих ја од поповог поља и где је пристанисте у водама БиХ? Јели само за католике или има јос комсија и мрали се повести неко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радоја

01.10.2017 13:55

*узење коста 2500? Бас се не исплати поред моје Радојке.

Name

Сабо

02.10.2017 07:05

Како мозес одмах реци јели за католике ,ваља пробати све од црне,зуте мелескиње па до насих све су исте ,ниси просао свијета.