Алемпијевић: Свака прва утакмица је најтежа!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић оценио да је тренутно за њега најважнија утакмица у сезони предстојећа против Морнара на старту АБА лиге.

Кошарка 29.09.2017 | 16:15
Алемпијевић: Свака прва утакмица је најтежа!
"Свака прва утакмица је најважнија у сезони. Врло је важно да кренемо на прави начин, јер количина рада коју смо уложили у припремном периоду треба да се исплати кроз резултат. Морнар је био врло активан у прелазном року и тиме показао своје амбиције. Знамо да је улога фаворита на нама и морамо да је прихватимо. Верујем да смо спремни за све изазове", рекао је Алимпијевић .

Тренер црвено-белих позвао је навијаче Звезде да испуне трибине и помогну екипи на премијерном мечу сезоне.

Крилни центар Милко Бјелица истиче важност победа у првих неколико утакмица на плану самопоуздања.

"Знамо колико су и раније у крајњем збиру значиле те уводне победе. Добро смо се припремили и спремни смо за поцетак. Екипа Морнара је и прошле сезоне имала велике амбиције, знамо колико неугодни могу да буду. Чека нас велики посао, морамо да идемо утакмицу по утакмицу, да их играмо са великом енергијом, а први циљ је да кренемо добро. Фокусираћемо се на нашу игру", рекао је Бјелица.

Утакмица 1. кола АБА лиге између Црвене звезде и барског Морнара игра се у недељу од 21 сат у дворани ‘Александар Николић’.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар