Меша може да одахне: Пјанић лакше повријеђен!

Везиста Јувентуса Миралем Пјанић само је лакше повријеђен на загријавању утакмице Лиге шампиона против Олимпијакоса (2:0), али из предострожности неће путовати за викенд у Бергамо на првенствени меч са Аталантом.

Фудбал 28.09.2017 | 20:20
Меша може да одахне: Пјанић лакше повријеђен!
Навијачи Босне и Херцеговине, а вјероватно и селектор "змајева" Мехмед Баждаревић синоћ су се силно забринули кад је саопштено да се Пјанић повриједио пред двобој са атинским клубом и да ће умјесто њега у стартну поставу бити уврштен Уругвајац Родриго Бетанкур.

Али, послије писања италијанских медија, популарни Меша, као и све присталице"змајева", могу да одахну јер је у питању само лакша повреда мишића чије санирање траје неколико дана.

Ипак, да не би ризиковао погоршање повреде везиста "бјанконера" ће пропустити утакмицу против Аталанте у Бергаму, али би требао бити спреман за најважнији меч БиХ против Белгије на "Грбавици" 7. октобра у квалификацијама за Мундијал.

Послије ове вијести, селектор "змајева" на миру може да се посвети прослави свог 57. рођендана, а интересантно, и његов помоћник Игор Јанковић, који је шеф скаута у бањалучком Борцу, родио се на данашњи дан прије 36 година.

Па сретно Вам било и данас, али и на "Грбавици".

Подсјетимо, Јуве је синоћ и без Пјанића уписао побједу над Олимпијакосом са 2:0 погоцима Гонзала Игуаина и Марија Манџукића.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нако

28.09.2017 18:53

Змајеви, пуно, пуно среце.... мозете ви

ОДГОВОРИТЕ