Сутра претежно облачно вријеме

У већем дијелу Републике Српске и Федерације БиХ сутра ће преовладавати претежно облачно вријеме.

Босна и Херцеговина 28.09.2017 | 16:56
Сутра претежно облачно вријеме
Јутро ће бити прохладно, на југу и истоку претежно облачно са могућношћу за мјестимичну кишу, а на сјеверу и западу суво уз промјенљиву облачност. Око ријека и по котлинама магловито, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана очекује се смањење облачности, па ће поподне бити све више сунчаних интервала, уз постепено разведравање.

На југу и југоистоку биће нешто више облака, па су могући и пљускови, а до ноћи ће се и у овим крајевима дјелимично разведрити.

Најнижа јутарња температура ваздуха износиће између шест и 10, на југу од 11 до 15 степени Целзијусових.

Највиша дневна температура биће између 13 и 19, на југу до 24 степена Целзијусова, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, источног и сјевероисточног смјера.

У већини крајева данас је преовладавало претежно облачно вријеме и у источним, сјевероисточним и централним подручјима локално је краткотрајно пало мало кише.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница четири, Чемерно седам, Хан Пијесак осам, Калиновик девет, Иван-седло 10, Гацко, Мраковица, Мркоњић Град и Соколац 12, Шипово, Бугојно и Јајце 13, Рибник, Сарајево, Сребреница и Зеница 14, Вишеград, Рудо и Сански Мост 15, Фоча, Невесиње, Бихаћ, Дрвар и Тузла 16 степени Целзијусових. У Српцу, Добоју и Ливну у 14.00 часова измјерено је 17 степени, у Новом Граду, Градачцу, Приједору и Зворнику 18, Бијељини 20, Билећи 21, Мостару, Стоцу и Требињу 23, Грудама и Неуму 24 степена Целзијусова. 

Извор: СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар