Мусемић: Звезда одавно није била боља!

Тренер Сарајева Хусреф Мусемић Хусреф Мусемић сматра да Црвена звезда може да избори европско прољеће у конкуренцији Келна, Арсенала и БАТЕ Борисова.

Фудбал 28.09.2017 | 18:15
Мусемић: Звезда одавно није била боља!
Легендарни голгетер београдског клуба из 80-тих година прошлог вијека у изјави за "Глас Српске" је истакао да је и сам пласман у групну фазу Лиге Европе успјех, али вјерује да изабраници Владана Милојевића могу да направе и корак даље.

"Звезда има добар тим који може пријатно да изненади, а као бивши фудбалер с оптимизмом очекујем пролазак у наредну фазу. Биће тешко, али не и неизводљиво. Црвено-бијели могу у да извуку повољан резултат у Келну, којем не цвјетају руже, вјерујем да имају снаге за то. Милојевић је добро посложио екипу, управа је довела добре играче и мислим да Звезда одавно није била боља", рекао је Хусреф Мусемић бањалучком дневнику.

Признао је да се често чује телефон са некадашњим саиграчима из црвено-бијелих и најавио долазак на стадион "Рајко Митић" на утакмицу против Арсенала.

"Често се чујем са Стеваном Стојановићем и Митром Мркелом, одржавамо наше пријатељство. Имам намјеру да дођем на 'Маракану' и погледам утакмицу против Арсенала уколико ми обавезе дозволе. Биће то прави спектакл", додао је некадашњи центарфор Звезде.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар