ЛЕ - Ожеговић: На побједу и без навијача!

Фудбалер Партизана верује да црно-бели против Динама из Кијева могу да извуку повољан резултат, иако ће наступати без подршке са трибина.

Фудбал 28.09.2017 | 17:15
ЛЕ - Ожеговић: На побједу и без навијача!
Огњен Ожеговић оценио је да црно-бели и поред тога што предстојећи меч Лиге Европа против Динама из Кијева играју без присуства навијача, могу да дођу до победе, али је рекао да ни реми не би био лош резултат.

"Очекује нас јако тешка утакмица, јер је Динамо велики клуб, који има одличне појединце, а гаји и посебну тимску игру, јако су компактни. Уколико свако од нас пружи 100 одсто, можемо да стигнемо до повољног резултата", рекао је Ожеговић за ТВ Партизан.

Партизан ће вечерас од 21.05 часова у Хумској дочекати украјински тим без присуства публике због казне УЕФА.

"И у Швајцарској нисмо играли пред нашим навијачима, али било је публике која нас је носила 90 минута. Велики је хендикеп што их неће бити ни против Динама, јер су они наш 12. играч. Ипак, морамо тог 12. играча да пронађемо међу нама, да сви будемо као један, да хемију покажемо на терену. Верујем да можемо да одиграмо добру утакмицу".

Ожеговић је додао да екипа има "снажан колектив", што је и показала у претходном мечу Суперлиге Србије против Рада.

Нападач Партизана оценио је да је највећа снага Динама добар колектив.

"Физички су јако снажна екипа, играју добар дефанзиван блок. Не треба да се залетимо, играмо код куће и бод није лош... Победа би нас одвела на прво место, а до тога можемо да дођемо из дефанзивног блока", оценио је Ожеговић.

Леандре Тавамба истакао је да као и Ожеговић да екипа против Динама жели сва три бода.

"Концентрисанији смо више него икада. Желимо да пружимо максимум и да узмемо максималан број бодова, јер играмо код куће. Тешко ће бити без навијача, они нам много значе, али то је фудбал. Играћемо без њих, али знамо да ће они срцима бити уз нас",рекао је Тавамба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар