Роналдо: Не идем из Мадрида, бројке говоре све!

Кристијано Роналдо рекао је за шпанске медије да никада нису чули од њега да напушта Реал Мадрид.  Бројке све говоре, не знам зашто људи лоше мисле о мени. . .  Кристијано Роналдо каже да је изненађен због критика на његов рачун.

Фудбал 28.09.2017 | 18:00
Роналдо: Не идем из Мадрида, бројке говоре све!
"Када сте познати фудбалер људи причају о вама. Одлазак? Нисте то никада чули од мене, људи широм света причају о Кристијану сваки дан", рекао је Португалац.

Кристијано је додао да је задовољан у Мадриду и да је питање његовог уговора за председника Переса.

Такође, играч Реал Мадрида рекао је да појачане критике које му се упућују претходних дана нису поштене и додао да бројке све говоре.

Роналдо је постигао два гола у победи Реала од 3:1 против Борусије из Дортмунда, у другом колу Лиге шампиона.

"Изгледа да из утакмице у утакмицу морам да показујем ко сам. Изненађен сам мишљењем јавности о мени. Али, опет, бројке говоре саме за себе", казао је Роналдо.

Роналдо је постигао и два гола у првом колу против Апоела, али су га медији и навијачи критиковали због лоше игре у поразу од Бетиса од 0:1 у шпанском првенству. Португалац је у тој утакмици имао неколико шанси.

Најбољи фудбалер света и прва звезда Реал Мадрида Кристијано Роналдо поручио је да је уморан од сталних критика и да је изненађен јер је током каријере показао колико може.

Португалац је са два гола у Дортмунду против Борусије (3:1) у Лиги шампиона на најбољи начин одговорио на критике појединих медија јер на претходна два меча у Примери није био стрелац после одрађене суспензије.

"Изгледа да у сваком мечу морам да покажем ко сам. Изненађем сам шта људи мисле о мени, бројке говоре много тога. Чист сам професионалац и увек са чистим умом, а критика је све више и све су јаче", казао је Роналдо након што је уписао 400. утакмицу за Реал.

Мадриђани су тек из седмог покушаја славили на Вестфалену, први пут у историји клуба, штоРоналда још више радује.

"Пре утакмице причали смо колико желимо да победимо у Дортмунду. Урадили смо све што је тренер Зидан тражио од нас, овај тим је феноменалан, направили смо много шанси... Није лако постићи три гола у Дортмунду. Играли смо одлично", додао је он, истичући да је срећан у Реалу, али да не жели да прича о могућем продужетку уговора који траје до 2021. године.

Роналдо је 2009. године стигао у Реал из Манчестер Јунајтеда за тада рекордних 92.000.000 евра и освојио све што се могло освојити у дресу Краљевског клуба.

Роналдо је најбољи стрелац у историји Лиге шампиона са 109 голова.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар