Упад полиције у "Путеве Српске"

Полиција Републике Српске по налогу Окружног тужилаштва у Бањалуци ушла је у ЈП "Путеви РС". Директор тог предузећа Ненад Нешић казао је нека полиција ради свој посао. Занимљиво је да је директор "Путева РС" кадар ДНС, а да власници предузећа, која су наводно повлаштена, као и овог који тужи "Путеве" блиски људи врху ДНС-а.

Република Српска 27.09.2017 | 22:57
Упад полиције у "Путеве Српске"
Приједорска фирма „Нискоградња Марјановић“ поднијела је Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци кривичну пријаву против директора „Путева РС“ Ненада Нешића, комплетне управе тог предузећа и других непознатих лица због сумње да су злоупотријебили положај и починили више кривичних дјела. Све наводе из кривичне пријаве, по наредби тужилаштва, испитује МУП РС, сазнаје пословни портал ЦАПИТАЛ.

„Нискоградња Марјановић“ поднијела је Окружном јавном тужилаштву Бањалука двије кривичне пријаве против ЈП „Путеви РС“ и директора овог предузећа Ненада Нешића, потврдили су за ЦАПИТАЛ у тужилаштву. Прва пријава поднесена је 26. јануара ове године, а друга 30. маја.

„У овом предмету поступајући тужилац је ставио захтјев ПУ Бањалука за прикупљањем потребних обавјештења“, казала је портпарол Окружног јавног тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић-Видовић.

Фирма „Нискоградња Марјановић“, у власништву Горана Марјановића, недавно је упутила допис Надзорном одбору „Путева РС“ у којем је навела да је поднијела кривичну пријаву због сумње да је управа овог јавног предузећа, на челу са Нешићем, извршила више кривичних дијела у стицају и продужених кривичних дјела злоупотребе службеног положаја или овлаштења, незаконитог давања погодности привредним субјектима, те злоупотребе у поступку јавне набавке.

У допису који је у посједу ЦАПИТАЛ-а, наводи се да директор Ненад Нешић на све начине покушава милионски вриједан посао одржавања путева дати фирмама „Козарапутеви“ и „Приједорпутеви“.

С обзиром на то је да фирмама „Козарапутеви“ и „Приједорпутеви“ 30. јуна прошле године истицао четворогодишњи уговор о одржавању регионалних и магистралних путева у Области 1., која обухвата општине приједорске регије, „Путеви“ су у мају исте године расписали тендер за избор новог извођача.

На тај тендер понуду је, осим ове двије фирме које су за посао тражиле 26 милиона КМ, доставила и „Нискоградња Марјановић“ која је понудила за 12 милиона КМ нижу цијену.



Међутим, директор „Путева“ је, наводи Марјановић, игноришући ту чињеницу у октобру прошле године посао додијелио фирмама „Козарапутеви“ и „Приједорпутеви“. Након тога крећу жалбе због којих извођач ни након више од годину дана није изабран.

Директор „Путева РС“ Ненад Нешић рекао је данас за ЦАПИТАЛ да правосудне институције раде свој посао и да ће утврдити да ли је поступао незаконито.

„Правосудне институције ће утврдити да ли сам ја то урадио или нисам. Тендер је поново на разматрању у Канцалерији за разматрање жалби с обзиром на то да се један понуђач жалио. Закон о јавним набавкама каже да док је у току једна јавна набавка, по истом основу се не може расписати нова, тако да су наводи „Нискоградње Марјановић“ лаж и вјероватно ће добити и контра кривичну пријаву“, казао је Нешић.

Он није желио да потврди да ли је полиција изузимала документацију из овог јавног предузећа.

„И полиција ради свој посао“, нагласио је Нешић.

Власник „Приједорпутева“ и Козарапутева“ Драган Чорокало за ЦАПИТАЛ је рекао да се његова предузећа овим послом баве 50 година и да никада ниједно кривично дјело није починио.

Спорним вишемилионским тендером бавила се и невладина организација Транспаренцy Интернатионал која се по сазнању да „Путеви“ нису на вријеме правовремено спровели поступак избора новог извођача за одржавање путева у Области 1. обратила овом јавном предузећу у којем су им рекли да ове послове одржавања не обавља нико. Након тога ТИ БиХ обратио Министарству саобраћаја и веза РС од којег је тражио мишљење да ли је тиме што нико не одржава путеве доведена у питање сигурност учесника у саобраћају.

Она је истакла да је спорно и то што „Путеви РС“ нису били у стању провести поступак, ни више од годину дана након што је истекао претходни уговор те да је очигледно да су се постављеним условима од старта преферирали одређени понуђачи.

„То је потврдила и Канцеларија за разматрање жалби, наводећи да су услови који се односе на укупан промет понуђача превисоко постављени, а да су сувише уско тумачени услови који се односе на претходно искуство понуђача. Ово наводи на закључак да су „Путеви“ константно инсистирали на ограничавању конкуренције како би се уговор додијелио одређеним фирмама или фирми“, нагласила је Корајлићева.

Додала је и да су за све то вријеме „Приједорпутеви“ настављали радити на одржавању, без закљученог уговора те да је неопходно испитати основаност продужавања Оквирног споразума, имајући у виду да Закон о јавним набавкама предвиђа продужавање само у изузетним ситуацијама, а затим и сам арбитражни поступак у којем су „Путеви“ обавезани, да без обзира на то што није постојао уговорни однос, „Приједорпутевима“ исплате накнаду од преко два милиона КМ.

(БН/Цапитал)

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

Као

27.09.2017 11:31

Какав.цорокало фирме су павицеве.овај је марионета...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лисац стари

27.09.2017 11:59

Није Чорокало наиван и невин играч. Тај плаћа провизије директорима, политичарима а и за себе зна.

Name

П

27.09.2017 12:57

Почео Миле наплаћивати трећину!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Види види

27.09.2017 15:05

Днс брљци се буде

Name

Ре П

27.09.2017 15:48

Шта почео..??!! Никад није ни престајао узимати рекет. Отимати ако не мере другачије.

Name

Аа

27.09.2017 18:45

Све је ово предизборна игранка, писао сам неки дан формулу по којој ће се радити а она гласи СНСД-ова полиција хапси, СНСД-ов тужилац подиже траљаво оптужницу, СНСД-ов студија ослобађа. Двапут се не суди за исто дјело. Систем је труо, немојте насјести на ову прицу

Name

ивана

27.09.2017 20:55

Кад се Нешић спомене активира се гомила ботова која писе погрдно о најпопуларнијем и најспособнијем човјеку регије.Не можете да успорите раст ДНС на Романији

Name

за Ивана

28.09.2017 08:44

Јесте најспособни у лоповлуку, па вам се на Романији цијела странка и састоји од лопова, пардон "угледних привредника". Сви изрази које ви користите, "контраверзни бизнисмен, газда, угледни привредник, успјешан предузетник итд." имају само један назив КРИМИНАЛАЦ. Опрем добро

Name

зелени Билећа-РЕ ИВАНА

28.09.2017 13:43

Драга Ивана, нека си жива и здрава, али доста јаких и писмених људи има на Романијској регији, горе сам и ја студирао. Јеси шта прочитала од Лазаревића пред,зелених? Јеси слушала кад прича, знаш ли шта је све урадио за ту регију и Пале, ја знам пет година сам живио-студирао у Палама? Био сам на његовој задужбини рибарском центру-великој туристичкој атракцији у подножју Јахорине. Ишао сам понекад на службу у стару Цркву коју је задужбинарски иконописао. Што је најважније, својим парама је то радио и градио. Зауставио је тровање Романијске регије и умало жибвот изгубио, све због спреге политичке и друге мафије. НИСАМ ОВО ХТИО ДА НАПИШЕМ,НИТИ МЕ ТАЈ ТВОЈ НЕШИЋ ИНТЕРЕСУЈЕ, ЧАК ГА И НЕ ЗНАМ, АЛИ ДА ТАЈ НЕШИЋ ПОРЕД ОНАКО ЧЕСТИТОГ И ПИСМЕНОГ ЧОВЈЕКА И НАШЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА, БУДЕ НАЈЈАЧИ НА РЕГИЈИ? ТА ТВОЈА ГЛУПОСТ МЕ НАТЈЕРАЛА НА ОВАЈ КОМЕНТАР. Лично сам једном приликом пред прошле локалне изборе слушао Луку Петровића како каже да је Лазаревић просто невјероватан, да такву памет и енергију никад није срео и да га нико у Републици Српској не може пратити. Требала си бити на нашем преизборном скупу пред изборе прошле године у Билећи,успут гдје смо ушли у парламент, Требала си да чујеш како човјек из главе прича, тако је својим говором и шармом одушевио Билећане да нису могли да вјерују. Слушао сам касније, после трибине, на коктелу у културном центру наше писмене старије у разговору са младим. Сви говоре, ГДЈЕ СЕ ОНО РОДИ, КАКО ОНО МОЖЕ БИТИ, А ДА НИЈЕ НАШ? И Т Ивана помињеш тамо неког Нешића, хајде молим те?

Name

за зелени билећа

29.09.2017 06:37

Тај Лазаревић је ништа да не кажем будала, ко и ти. Колико вриједи видјело се на изборима. Човјек живи читав свој живот у Палама и само 30 глсова, ни укућани не гласају за њега. Ако вам је цијела странка тава онда треба заиста да се само бавите риболовом.

Name

рибар-ре за зелени билећа

29.09.2017 13:02

Назвати будалом није лијепо никога, чак и стварно психички болесне људе, има други начин. "Гдје год сам стао, ту сам погинуо" написа наш академик Бећковић. Не знам ко је овај који ме назва будалом, мора да је из реда хиљада оних којим сам помогао,прије рата, у рату и после рата. Мушко је, док је кукавица па неће да се потшише именом, него олајава, зарађујући дневницу пишући лоше о било ком честитом човјеку у Републици Српској, све по задатку своје партије, зар не? Не знам стварно људи ко је, да је женско, знао бих? Некоме сам што рекли турци "бели помогао", или сам неког да опросите ј*бао, па му недостајем? Може бити и једно и друго, много деценија сам у обадва посла. Поздрав Никола Лазаревић

Name

днс секта

30.09.2017 15:21

Похапсити све чмаркове кадрове.

Name

Милијана

30.09.2017 16:55

Милицијо орузана сило лола ради сто је њему мило.

Name

Лија

27.09.2017 11:36

Поставили су на мјесто директора путева, човјека који није био у стању водити своју приватну фирму, који је дужан држави пореза и доприноса неколико милиона, којем су радници из продавница носили робу на име плата итд....

ОДГОВОРИТЕ
Name

наставак

27.09.2017 11:52

Који је купио факултет,два пута Кошарцу плаћао изборе и тек трећи пут код дједа Павица прошао,свукао у раван татину и братову фирму само да би био директор у противном ће да га остави супруга јер она живи на високој/сељачкој/нози..Чувај жену,продјо се фотеље мој Несицу,сви ти се смију иза ледја..А да сад краде,краде јер ће и он као Додик Синиса љепоти који милион и цао Нови сад гдје је и купио диплому..

Name

о чему ви

27.09.2017 12:13

Ре: Лија Њима и нетреба способан већ подобан.

Name

ре о чему ви то

27.09.2017 15:26

Нажалос, овај нити је способан нити је подобан, он само игра за себе. Ако му неко понуди више тај ће прећи и у СББ......

Name

Ре наставак

28.09.2017 10:43

Каква си ти сељацина права трацара прво погледај себе и своју породицу а онда своју странку и људе у њој и њјихове породице јер ово сто ти писес је јако приземно

Name

БОБА

27.09.2017 11:50

ТО СУ ИГРЕ ДА СЕ НАРОД ПАЛИ . СВИ СУ УВЕЗАНИ. ТО ЈЕ ДОГОВОР РЕЖИМА .ОВО ЈЕ ЗАТУПЉИВАЊЕ ЈЕДНЕ ЧИТАВЕ НАЦИЈЕ БЕЗ ОБЗИРА ДА ЛИ СУ ОПОЗИЦИЈА ИЛИ ПОЗИЦИЈА СВЕ ЋЕ ДОЋИ НА НАПЛАТУ .СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

27.09.2017 13:43

За три дана све це леци на своје. Полиција неце наци ниста, Несиц це дати уговор коме мора, кривицна це бити повуцена и сви срецни и задовољни. Крезавим постоваоцима резима су те ствари ионако прекомпликоване за размисљање.

Name

ап

27.09.2017 11:55

Само склањајте дијецу.Нема овдје више ништа осим странчарења и веза.Људи са 8 разреда су на функцијама а завршити факултет у РС ништа лакше.Го лопов а народ још глупљи ( иде редовно на гласање ).Ко је отишао вани прије само 2 г.већ има уредан живот.А ми ?Шта ли ми чекамо ? Не знам.Дефинитивно и Федерација БиХ за нас биће иностранство,за коју годину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

27.09.2017 11:56

Опет престава за народ. Има ли краја овом сра... Докле сав овај јад и чемер. Може ли ико стати украј овим бандитима и зауставити ову пропаст. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац 1 категорије

27.09.2017 14:01

Само да сте видили понасање овог директора Несица на Коцицевом збору то је бахатлук и безобразлук и тески сељакук.А води је једну озбиљну фирму

Name

Миле

27.09.2017 14:01

Па АС по Б. Л има на сваком кораку а власник је Цавиц. Ста сад на то реци е небих знао одговорити.

Name

Мица

27.09.2017 14:30

АС ЈЕ ФИРМА КОЈА НИЈЕ НА ЈАСЛАМА БУДЈЕТА И НЕИДЕ НА ЈАВНЕ ТЕНДЕРЕ И НЕСТЕЛИ ТЕНДЕРЕ ПО СВОЈИМ СТРАНАЦКИМ МЕТОДАМА ИСИСАВАЊА ПАРА ИЗ БУДЈЕТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.ВЕЦ РАДИ И УСЛУЗУЈЕ ГРАДЈАНЕ и плаца све обавезе Републици Српској

Name

Хмм

27.09.2017 12:01

Павице и муцак су љути сто је Цорокало ддобии посао рекетирају га недају му да ради у Приједору Муцак добија све послове на Приједорској опстини и сад би отео јос послова али не иде није у Павицевим рукама одлука вец у Дофиним само да напоменем Приједор путеви и Козара путеви су озбиљне фирме док је Муцкова и Павицева занатска задруга за Цорокалове фирме

ОДГОВОРИТЕ
Name

МрДр

27.09.2017 12:18

Лупаш глупости. Не би МУП био тамо безвезе или љубоморе.

Name

Хрњак

27.09.2017 12:21

Та "занатска" фирма запошљава 69 радника и има преко 120 возних јединица. Није то занатска фирма пријатељу. Лосе си информисан.

Name

Милан Пд

27.09.2017 12:22

Друзе "хмм" не смијеш ни да се именујеш, да ти казем да Нискоградња Марјановиц запошљава преко 60 радника, а свадби радника су имали више него све фирме у Приједору заједно, ако имаш ишта у глави схватичеш шта хоћу да ти кажем.

Name

Павао М. Поло

27.09.2017 12:23

Немојте мене људи, има за свију топлог оброка у руднику. Ми у ДНС-а знамо како се развија најбоље полопривреду. Ако и има понеки лоповциц то је висе колатерална стета насе реформске агенде.

Name

Хмм 2

27.09.2017 12:25

Нискоградња Марјановиц је кренула из шљункаре а није купила дрзавну имовину за ситне паре, и сад запосљава преко 60 радника а апиф их је изабрао међу првих сто за прошлој години у РС по пославању, мислим да ти је то довољно.

Name

Хрњак

27.09.2017 12:54

Та "занатска" фирма Нискоградња Марјановиц је на 5. мјесту по Апиф-у по добити и измиреним обавезама. А ПД путеви на 11. мјесту,сто је велика разлика.

Name

Рецепт

27.09.2017 13:48

Купиш фирму за 10, која вриједи 100 (јер ти то неко обезбиједи). Дигнеш кредит, ставиш под хипотеку тих 100 и радиш. А онда послове на тендерима дају ти исти, који су обезбиједили "приватизацију"...редовно им се плаћа провизија и они добри, на терет буџета све (нас свих). И тако се успостави олхократија, која траје док буџет може да поднесе.

Name

Клик

27.09.2017 15:02

Козара путеви и Приједор путеви запосљавају 60 цувара па ви видите ста прицате односно писете.

Name

Павиц Зоран гиле

27.09.2017 15:03

КО ДА НИСТЕ ИЗ ПРИЈЕДОРА ЗНА СЕ.КО ЈЕ КО ЛУПЕТАТЕ МУЦАК ЈЕ.МУЦАК

Name

Ре. Клик

27.09.2017 16:47

Хаха насмија ме баш, 60 чувара као да ми никад не пролазимо поред тих фирми, хаха Приједорпутеве чува један радник, и мој колега је био мјесец дана чувар. Хаха 60 чувара која глупост, ал бар си нас насемејао пријатељу лијепо.

Name

Грађанин РС

27.09.2017 12:15

"" "" Додала је и да су за све то вријеме „Приједорпутеви“ настављали радити на одржавању, без закљученог уговора те да је неопходно испитати основаност продужавања Оквирног споразума, имајући у виду да Закон о јавним набавкама предвиђа продужавање само у изузетним ситуацијама, а затим и сам арбитражни поступак у којем су „Путеви“ обавезани, да без обзира на то што није постојао уговорни однос, „Приједорпутевима“ исплате накнаду од преко два милиона КМ""" . За ово није требало чекати Марјановица да поднесе кривичну пријаву, да је власти и државе били би у затвору и Нешић и Чорокало одавно по овом наводу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

27.09.2017 12:18

Несиц је прдизвек павицев...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо

27.09.2017 12:54

Јарицев послусник

Name

Ре Ристо

27.09.2017 17:05

Можда је квака у томе да Чорокало купује Бијељинапут за Јарића, као коначног власника...шушка се.

Name

Игњат

27.09.2017 12:55

Господин Цорокало је рекао да 50 година води пд путеве. Занима ме колико он година има?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорпутеви

27.09.2017 13:30

Приједор путеве су напустили сви који су ишта знали, и ја међу њима, доста је свима Чорокала и његових одбитака од плате ни за шта, ја сам знао да преко банке примим 378 марака а у коверту 0.20 фенинга, како га није срамота, а колега који је радио и дан и ноћ су му одбили 100,00 км без икаквог образложења и разлога а кад се побунио Чорокало је рекао да се одмах отпусти и отпустили су га.

Name

Приједорпутеви

27.09.2017 13:30

Приједор путеве су напустили сви који су ишта знали, и ја међу њима, доста је свима Чорокала и његових одбитака од плате ни за шта, ја сам знао да преко банке примим 378 марака а у коверту 0.20 фенинга, како га није срамота, а колега који је радио и дан и ноћ су му одбили 100,00 км без икаквог образложења и разлога а кад се побунио Чорокало је рекао да се одмах отпусти и отпустили су га.

Name

Фаир плаy

27.09.2017 14:07

Али он има да плати заштиту политике и судства...бем ти овај систем!

Name

Неслога

27.09.2017 14:21

Да је овај напацени и опљацкани народ слозан и јединстве.И да се непродаје за цевапе на изборима.Да отјерамо ову лоповску багру ми би били бољи и богатији од Свајцарске.Ојадисе нас трецеразредне фукаре а ми се медјусобно свадјамо.Само слога Србина спасава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

27.09.2017 15:15

Цорокало је највеци потенцијал који има Србија

Name

Путеви РС

27.09.2017 15:38

У праву си, да је тако ал није за то и ћреба да се бунимо, ако си добро прочитао текст Нискоградња Марјановиц је била јефтинија 12.000.000,00 од Приједорпутева и не може да добије посао већ се и даље штима Приједорпутевима, и мене чуди да је толико допуштено дир. Нешићу

Name

Патријота

27.09.2017 16:11

Они који су стварали и гинули за ову земју.Патриоте и родољуби а не ДОНАТОРИ и ПРОИТЕРИ никад неце издати и недомацински водити свој народ.Дјеца погинулих бораца и прави Ратни инвалиди нема их на директорским позицијама и управним одборима вец су дезертери и лазни инвалиди који управљају борацком у БЛ

Name

кукољ

27.09.2017 14:50

Имате пробисвијета и криминалца нацелу јавног предузеца..свака цаст ДНС!!Ниста нисте бољи од снсд-а!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Сарајево

27.09.2017 15:05

Знаци пустили Несица низ воду, нека нека...када онако јадно прати Косарца и остале у Истоцном Сарајеву. Мисли да це избјегавањем сукоба са њима добро проци. Направио резултат и умјесто да води игру, он постао послусник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујдурма

27.09.2017 15:52

А можда је само представа за народ?

Name

те ујдурма

27.09.2017 18:09

Ништа од тога. Гдје све полиција није ушла! Кад би неко покушао избројати колико је било оваквих потеза , а сви на крају празно пуцање. Реците само једног функционера блиског власти да је пресуђено. Ок., има онај један што је умјесто 10 добио три године али стално виђен на слободи. А послови се и даље "уредно" воде. Можда је и боље да тако и даље иде, да се све искристалисала и види шта је све покрадено. А ДНС је набио немерљиве негативне посљедице са својим кадровима у просвети. Сад чекајте 40 година да оду у пензију па запослите боље. Та ваша дјеца ће вам наплатити за такве услуге.

Name

Остоја

27.09.2017 15:24

Несиц је криминалац и зеленас. Јавна је тајна да од путарских предузеца узима рекет. За врло кратко вријеме, откако је на дузности директора ЈП Путеви РС се енормно обогатио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фауст

27.09.2017 15:42

Ко је луд да поткрада државу??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Фауст

27.09.2017 16:37

Хахахаха легенда си, да ко је луд не зна се, онај што му допушта да то ради или он који то ради

Name

Миле ПД

27.09.2017 16:14

Камо среће да је више оваквих као Марјановиц, не би се овакви директорчићи као Нешић тако бахато понашали. Само напред Марјановицу бори се за своје против оваквих криминалаца и издрзи до краја. Борци РС Приједор

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.М.

27.09.2017 17:03

Фарса, то сви знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

27.09.2017 17:23

Банда и багра невидјена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљевик

27.09.2017 18:07

Несића чува Синиса легенд преко Кокезе.Тако да му нико ниста не може. А Синиса је власник проинтера тако да је ту све јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

27.09.2017 18:35

Синиша Мијатовић и Дејан Илић из Зворника, сувласници Проинтера?

Name

Угљевик

28.09.2017 10:11

Сад тај ЛЕГЕНД хоће да руши споменку, да преузме странку и буде посланик.Слависин играч да буде у скупштини. Кокеза даје паре за све.

Name

Праведник

27.09.2017 19:23

Ал су некад на порталима хвалили Несица те најбољи, најпостенији нови лидер и сл. Ста је сад, престао плацати ботове, гдје су браниоци лика и дјела Несица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.09.2017 20:52

Павић је господин за остале.Нешић такодје.Једном је Синиша Додик тако покушао ко Мућак па ха ено у Србији,не смије границу да предје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момчило Крајишник

27.09.2017 20:59

Живио ДНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

27.09.2017 22:09

Полиција РС у путеве РС. Ко мозе то прогутати ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.09.2017 06:01

Муцак је за вас господин створио фирму у сљункари угледну фирму за разлику од ПРЈЕДОР ПУТЕВА радници плацени обавезе измирене све 5 на ранг листи о плаценој добити а Прједорпутеви на 11 мјесту 69 радника и 137 градјевинских јединица за разлику од Синисе Додика Марјановиц се бори за посао и против тих квази тајкуна правда брзо долази и цорка бре бато .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поклон

28.09.2017 07:06

Мора миле мало и браци у хр дат мора сњима имовину да дијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

28.09.2017 07:44

Имају они фактура припремљених колико год њима пасе само вади и стављај ако надју дил са тузуоцем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ибро Гаговић

28.09.2017 08:02

Ушла полиција РС да га спаси од СИПА-е, да не прође као браћа Додик (Љубиша и Синиша). Они ће као нешто провјерити и доставити извјештај ОЈТ Бања Лука а ови ће још нешто провјерити и на крају након пар година, нема довољно доказа за основану сумњу. Појео вук магарца аНешић намирио паре које је дао Павићу да би био директор а нешто и њему претекло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ммммјј

28.09.2017 10:00

Испитати уговор Нешића који је потписао са Планет софтом увећан за два милиона марака и како је Нешић потписао уговор са МГ Миндом увећан за четири и по милиона марака више , и још много тога , човјек јавно уништава буџет и уништава јавно предузеће путеви , само сипа ова полиција Републике српске ништа неће урадити а сви грађани и запослени у путевима знају и. Иде шта ради тај Нешић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арагоста

28.09.2017 20:37

Сви знају да Јарић подмеће Павићу и Нешића (Путеви) и Поповића (РиТЕ Угљевик). Криминалци у редовима ДНС-а.

Name

ххх

28.09.2017 10:16

Па зар нико да се запита зашто је Марјановићу надимак "МУЋАК". Нешић је озбиљан млади политичар из плејаде нових политичких личности, а који је прије свега добар човјек. Нико да пита зашто је Марјановић дао понуду мању за 12.000.000 еееееј па то је нереално, нити он има механизацију да одради тај посао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел реално

28.09.2017 11:05

Јел реално да Каја МГ минд увећа понуду за 5 милиона марака а Нешић то потпише., сва држава о томе бруји а нико ништа не предузима а те Неки Јарци са планет софтом потписе уговор Нешић са њима за два и по милиона марака увећан , и још је директор , а човјек да мању понуду за 12 милиона и не добије да ради , откад је овај Нешић дошао у путева све сами криминал и корупција

Name

ххх

28.09.2017 11:11

јаране немогуће је дати 12 милиона мању понуду, не разумијеш уопште шта пишеш. Пуна ти уста криминала а немаш појма

Name

За ххх

28.09.2017 13:00

Јаране наравно да није могуће али само код Нешића јер се вјероватно не може уградити али може увећати МГ минду за 5 милиона и Планет сорту за софтвер 2 милиона увећати , срећа па је то отишло на праву адресу да се све испита а не само на ниво Републике Српске, , тако да ће на том случају радити људи које је одредио неко на кога политика нема утицаја ,

Name

Ре Ххх

28.09.2017 13:59

Опет ти "ххх" јуче "хмм" јеси упоран а не смијеш нииме да напишеш, а ко год чита види да си на страни криминалаца из Путева РС и Приједорпутева, то се види у свакој твојој поруци. Ми смо само грађани и интересује нас гдје су наше паре ако Марјановиц ради за 12000000 мање колико су ови узимали годинама и годинама, а прочитај текст па чеш видјети да се не ради о опреми и механизацији Марјановиц то има све игранка је око услова које могу испунити само Приједорпутеви и то су сви и потврдили. Буди реалан друже једино ако си Чорокало онда ти опраштам. Приједорпутеви раде све испод цијене сваку понуду само за Путеве РС раде већу понуду три пута. Запитај се мало ако си грађанин РС шта причаш.

Name

Јел Реално

28.09.2017 15:40

јелена милановиц у путевима?како су каја и тривун све добро смислили.мала це свију зајебати

Name

Забринут

28.09.2017 15:22

Ако све релевантне институције кажу да је тендер уштиман према једном извођачу односно приједор путевима,и пониште тендерску документацију. Путеви Рс опет други пут на тендеру дају исту документацију, да је полиције и судства не би Марјановиц ни требао да поднесе кривичну пријаву већ би то они урадили одмах. Путеви РС потписују приједор путевима налоге и ситуације за изведене радове без уговора, а ови пошто немају уговор морају да туже Путеве РС и онда Путеви РС плачају и дуговање и камате. Људи моји па ни у Колумбији док је Есцобар био жив није таквог криминала било, за неповјеровати. И онда Нешићу није ни то доста још се појави на тв и прича нам приче, није доста што узима наше паре још нас прави и будалама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор ДНС

28.09.2017 15:25

Гдине Павићу изузетно Вас цијеним за све што сте урадили и за Приједор и за РС, али мислим да је брука и за Вас и за ДНС а и мене као члана ДНС-а, кадар као што је Ненад Нешић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука ДНС

28.09.2017 16:59

Као члан ДНС Бања лука сматрам да је Нешић својим радом направио доста штете и оно што се прича по Бањалуци о њему и Арагости стварно је брука и срамота, нажалост и Бањалучки чланови Днс -а су згрожени примитивизмом и саљаклуком Нешића и Арагосте , Бањалука је мали град и све се зна!

Name

Зашто

28.09.2017 19:09

Марко Павићу зашто радиш ово , видиш да се читава харанга дигла око овог Нешића, Зар немаш у странци људи да га замјене и ријеши проблем, ово ће ићи у све већи проблем. А евидентно да има проблема са овим Нешићем, евидентно човјек није за тај посао и стави тачно на то и мијењај га има довољно кадрова и сви су бољи од евидентно овог Нешића који јавно ради како не треба , он рекетира Ћубића и остале путаре јавно , па то ни највећа будала не би урадила!

Name

нека нешића

28.09.2017 20:31

Нека Нешића, због њега ће остали ДНС криминалци коначно бити раскринкани. Додику одговора да ДНС губи рејтинг, неће он Нешича дирати, него ће се уклопити који милион и тачка. Јебе се и Нешићу, заврнуће за годину двије пар милиона, а ви се народе јебите. Паметан бивши члан СНСД, види се да је заједно са оним злом Кошарцом.

Name

Ппутеви

28.09.2017 15:34

Чорокалу и оном полтрону Цргонорцу сам прошле године пожелео све најгоре, а то им се и приближава изгледа. Једино што нисам предвидео овог Нешића заједно с њима ал ето им га приде за џ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гладне Нешићеве очи

28.09.2017 21:52

Одакле Нешићу паре да купи со, па да је препродаје путарима? Па од Чорокала...

Name

Ацо

28.09.2017 20:47

Ненаде уз тебе је Српско Сарајево,само напријед а ове "поштењачине" могу само да сањају резултате какве си ти направио, Днс Истоцно Сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

28.09.2017 20:53

Кад це полиција у путевима провјерит софтвер сто је продао планет софт за 4000000км,а ниста није урадио!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОДГ

28.09.2017 21:12

Ранко пази шта пишеш ! Прво ти не знаш шта је софтвер,а друго мало се распитај и не лупај глупости!!!!

Name

Ре ранко

28.09.2017 21:20

Право питање и тачно је тако, овај Нешић је дефинитивна будала кад потписује такве уговоре, и Нешића и овог за софтвер у затвор по хитном поступку

Name

Ре ОДГ

28.09.2017 21:51

Колико кошта мување тудјих риба по БГ сплавовима :-)

Name

Ранко

29.09.2017 03:27

Јариц и Несиц зло путева РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зззззз ранко

29.09.2017 06:08

Одавде треба бјежати, такво јавно предузеће да воде хоштаплери као што је и тај Нешић, има ли ико нормалан у Снсд -у да отјера тај олош из тако битне установе , Додик мијењај видиш да ти се све урушава а опозиција сваки дан све више има аргумената да насилно уз помоћ народа преузима власт , ево у задње вријеме у медијима сваки дан неки Нешић и велики криминал у путевима , па ево Жељко Ковачевић а шта мислислите да народу није прекипјело , варате се ви у Снсд-у.

Name

1синке

29.09.2017 21:46

хахаха...бравооооо

Name

Сова

30.09.2017 11:18

Днс је зло зла. Тај тихи и дрзавотворни марко је главни кривац за стање у дрзави. Пљацке у путевима,водама,термоелектрани. А погледајте му директоре. Ни један нема редовну сколу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

20.02.2018 08:06

Тек сад цитам ово, ко је директор овог предузеца_

Name

каја

07.03.2018 08:26

Онај млади прелетац.

Name

Којић

11.10.2018 08:10

Има кадар днс који само обецава тудјим се златом кити, у Јаблану обецао асвалт као , продјосе избори Огњен Вуцен узе који глас и нема га висе до следециг , а наса улица оста макадам :)