Опљачкан стан славног глумца

Скандалозно! Само недељу дана након сахране Љубише Самарџића непознати лопови опљачкали су стан славног глумца и редитеља!

Србија 27.09.2017 | 10:40
Опљачкан стан славног глумца
Како Српски телеграф сазнаје, провалници су украли већу своту новца и накита, а између осталог и Самарџићев златни ролекс!

Пљачка се догодила 22. септембра усред бела дана. Због тога се верује да је стан био типован и да су лопови добро знали чије ствари односе.

- Непознате особе су око 14 сати упале у стан познатог глумца на Вождовцу. Попели су се на терасу, развалили врата и упали унутра док у њему није било никога. Разбојник је то искористио и том приликом украо више од 6.000 евра у различитим валутама и већу количину златног накита - каже извор Српског телеграфа из истраге.

Да скандал буде још већи, пљачка се догодила само недељу дана након што је Самарџић сахрањен.

- Породица тек што је сахранила глумца, још се нису опоравили од шока који их је затекао, а лопов је то успео да искористи! Занимљиво је да је поред породичних минђуша, наруквица и прстења разбојник том приликом украо и златни ручни сат марке ролекс - каже наш саговорник.

Након што су се Самарџићи вратили у породични дом, затекао их је хаос у стану.

- Све фиоке и ормани у трпезарији, дневној и спаваћој соби су били испретурани! Одмах су позвали полицију и пријавили пљачку. Инспектори су по доласку на терен обавили увиђај и узели све трагове и отиске из стана - додаје наш саговорник.

Новинари Српског телеграфа потврду о пљачки добили су и од породице славног глумца и редитеља.

- Тачно је да је опљачкан стан. Не могу да улазим у неке велике детаље. Мислим да је то последица тога што је његова супруга била доста експонирана у медијима и вероватно је то неко циљано урадио. То је све што могу да кажем - рекао нам је јуче Самарџићев зет Милош.

Истрага
Како је навео, тачно је да му је тада украден сат који је имао велику сентименталну вредност за покојног глумца.

- Колико знам, у питању је поклон. Оно што јесте, то је да је он тај сат заиста дуго носио и имао је баш велику емотивну вредност за њега, па тако сада и за целу породицу - додао је зет.

Полиција ради на утврђивању свих околности у вези са овим случајем и интензивно трага за непознатим разбојником.

(Ало/Република)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ненад

27.09.2017 08:50

Бравооо, ето то ти је култура у којој дснас зивимо ови млади сви неки мафијаси лопови и крадљивци и то је наса данасња мода а не онај који постено ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

27.09.2017 09:10

зохари..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

27.09.2017 09:14

Толико о Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

27.09.2017 10:06

Страсно. Ухапсити лопове и на робију. Гдје це им дуса кад раде такве ствари.

Name

Ре

27.09.2017 16:50

Нису то Срби то су криминалци, којих има и код тебе. А ти си националиста тако да мозете у исти кос. Иста олос. Скидам капу постеним људима и не гледам на националност. Карадоз гледа и на то. Срамоти се а мора да се јави.

Name

БОБА

27.09.2017 12:05

ТО НИСУ БЕОГРАЂАНИ ТО СУ ОНИ КОЈИ СУ СЕ НАСЕЛИЛИ У БЕОГРАД И БОГАТЕ СЕ СРАМ НЕ КА ИХ БУДЕ САМАРЏИЋ ЈЕ ИКОНА НАШЕ МЛАДОСТИ.ТО ЈЕ ТАЈ НЕ ЦИВИЛИЗОВАН НАРОД КОЈИ СЕ ПРЕСТАВЉА ДА ЈЕ БЕОГРАЂАНИН .ПРАВИ КУЛТУРНИ ОБРАЗОВАНИ СУ ОТИШЛИ ОДМАХ ПОСЛИЈЕ РАТА ЗНАЈУЋИ ШТА ЋЕ НАМ СЕ ДЕШАВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антw

27.09.2017 12:12

Па лопови не признају такве категорије као сауцесце,туде емоције,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

27.09.2017 18:12

Такви смо ми срби све за лову па и родјенога оца која смо ми говеда нема љутње и ја сам србин некад се срамим сто сам али ради појединаца додје ми тако то треба само весати јавно пред свима да нам се то не понавља висе

ОДГОВОРИТЕ