Стојковић није теже повређен, али...

Голман Партизана на терапији и очекује се да брани против Динама из Кијева. Пред дуел са Радом зарадио лакшу повреду задње ложе.

Фудбал 27.09.2017 | 09:45
Стојковић није теже повређен, али...
Наступ Партизанове "јединице" против Динама из Кијева је и даље под знаком питања. Владимир Стојковић осетио је уочи утакмице против Рада у недељу, бол у задњој ложи и није могао да наступи за црно-беле.

Прилику је добио Марко Јовичић, док је Стојковић дуел на Бањици преседео на клупи.

Један од најбољих фудбалера Партизана, ако не и најбољи, на последњим утакмицама, морао је у понедељак на додатне прегледе и они су показали да није реч о тежој повреди задње ложе.

Стојковићу је предвиђена терапија плазмом, савремена и врло ефикасна метода лечења, али је питање како ће голман реаговати на њи и да ли ће бити спреман да у четвртак чува Партизанов гол.

Иначе, Мирослава Ђукића, тренера црно-белих, у последње време мучи све већи број повређених играча, што је свакако последица врло напорног и пренатрпаног лета.

Против Динама из Кијева сигурно неће играти Зоран Тошић и Небојша Косовић, док је неизвестан наступ Немање Г. Милетића и Марка Јевтовића, који је обновио повреду колена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар