Чичарито демантовао: Роналдо није уплатио новац!

Страховити земљотреси у Мексику однели су преко 320 живота и спортисти су широм света пожурили да помогну жртвама у најугроженијим подручјима.

Фудбал 27.09.2017 | 15:00
Чичарито демантовао: Роналдо није уплатио новац!
Хавијер Ернандес Чичарито, један од најбољих мексичких нападача у историји, преко друштвених мрежа покренуо је акцију прикупљања новчаних средстава за помоћ жртвама земљотреса.

Један од оних који су се међу првима наводно прикључили акцији јесте Кристијано Роналдо који је обрадовао дечака којем је идол.

Мали Сантјаго, који је услед урушавања остао без крова над главом, после спасавања је рекао да обожава Португалца, а овај му је послао потписан дрес и на "Твитеру" упутио поруку подршке његовој, али и свим осталим угроженим породицама.

"Мом највећем фану Сантјагу. У овом тренутку бола, шаљем велики загрљај Сантјаговој породици и свим осталим породицама које су изгубиле своје најближе", написао нападач Реал Мадрида уз фотографију.

Потом је новинар мексичког "Фокса" Фернандо Шварц објавио вест да је Кристијано донирао миллион евра за помоћ Мексику и контактирао некадашњег саиграча, како би га овај саветовао где је најпаметније уплатити новац.

Међутим, постоји један проблем са овом причом – неистинита је и нема никаквог основа, а то је потврдио и сам Мексиканац. Центарфор Вест Хема је демантовао ове информације називајући их лажима, додајући да га нико није контактирао, али да се нада Роналдовој помоћи.

"Лаж, нико ме није контактирао! Али се надам да ће свако помоћи мојој земљи на било који начин!", написао је Чичарито уз линк споменуте вести.

То су, наравно, моментално искористили навијачи Барселоне који су подсетили да је Лионел Меси, за разлику од свог највећег ривала, својевремено донирао милион евра Израелу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар