Адријано поново на насловним странама...!

У друштву кокаинског нарко боса! Усред рата банди у Росињи!

Фудбал 29.09.2017 | 11:00
Адријано поново на насловним странама...!
Могао је да буде највећи голгетер 21. века, али изабрао је улогу мученика. Огрезао у пороцима каријеру је завршио баш када је требало да је крунише. Од тада, Адријано Леите Рибеиро углавном је по насловним странама због скандала, не због фудбала. И ова последња насловница таблоида Меја Ора није изузетак.

На њој 35-годишњи Адријано у друштво познатог дилера кокаина Рожерија 157. Лице одавно познато полицији. Између осталог и зато што је на потерници.

"Нека Бог опрости овим лошим људима", пише испод фотографије.

Рожерио 157, пуно име Рожерио Авелино да Силва, иначе је бивши шеф обезбеђења Антонија Франсиска Бонфим Лопеа, познатијег под надикмком Нем, који је дуго владао Росињом, највећом фавелом Рио де Жанеира. Рожерио 157 је ових дана кренуо да му преузме територију, па се у Росињи распламсао рат гангова због чега је чак и војска морала да реагује. 

Логично је дакле што је јавност огорчена на Адријана, мада он сам тврди да нема разлога за тиме, јер у последње време не излази из куће. Криви таблоиде за овакве приче. Мада не жели да се одрекне пријатељства са Рожериом. Или не сме?

"Невероватно је колико се труде да ме провуку кроз блато. Не желите да ме оставите на миру. Али Бог све види. А ја сам јавна личност и могу да се сликам са ким год хоћу. Сваки је живот различити. Његов је његов, моје је сасвим другачији. Тужићу вас! Кладите се на то. Чак и ако вам ја опростим, ви ћете бити кажњени", поручио је Адријано.

Росиња је, иначе, највећа фавела у Рију и једна од ретких у коме власти никако да се изборе са криминалом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар