Гори Европа због Сергеја!

ПСЖ шаље скауте, Лацио диже лествицу - 90. 000. 000 евра! Европски крем у потери за српским бисером.

Фудбал 26.09.2017 | 22:00
Гори Европа због Сергеја!
Јувентус, Интер, Милан, Манчестер јунајтед, Бајерн, Манчестер Сити... Фудбалска Европа гори због Сергеја Милинковић Савића! Ред је све дужи, а најновије име на листи је - Пари Сен Жермен!

Наиме, нови спортски директор Светаца Енрике Антеро озбиљно је загризао за златног српског Орлића. Због тога планира да у наредном периоду шаље вишечлану извидницу, како би се покрио сваки аспект игре и развоја најтраженијег српског фудбалера данашњице. 

У Лацију могу само задовољно да трљају рукама и подижу лествицу још више. Како јеСергеј у априлу продужио уговор до 2022. године, а опет и како је списак заинтересованих клубова све дужа, први човек Лација Клаудио Лотито сада је поставио стубац на суму од чак 90.000.000 евра! И она важи од сада, па надаље. Што не значи да ће цена расти уколикоСергеј буде наставио да пружа завидне партије у небескоплавом дресу. 

Подсетимо, Лотито је у финишу летњег прелазног рока одбио Јувентусових 70.000.000 евра, а фудбалски критичари у Италији тврде да би обештећење за Милинковић Савића могло да достигне и деветоцифрену суму, с обзиром на развој ситуације на тржишту. 

Пошто је Лацио недавно Генку платио још 9.000.000 евра за будућих 50 одсто одМилинковић Савићеве продаје, то значи да ће Небескоплави задржати цело обештећење за себе! 

А оно ће очигледно бити рекордно. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар