"Мали проблем с Борјаном, видећемо ко иде у Келн"

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је победа његовог тима против Војводине била заслужена.

Фудбал 25.09.2017 | 16:15
"Мали проблем с Борјаном, видећемо ко иде у Келн"
"Мислим да смо заслужено победили. Могли смо и у првом делу да решимо утакмицу, знали смо да је Војводина добра екипа која има доста позитивних резултата. Из тог разлога, јер су склоп појединаца који знају да вам направе проблем, требало је да искористимо шансе још у првом делу, али то се није десило. Ипак, мислим да је победа заслужена, идемо даље и окрећемо се наредном противнику", рекао је Милојевић после утакмице.

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену екипу Војводине са 2:0 у дерби мечу 11. кола Супер лиге Србије.

Звезда је уписала девету победу у десет утакмица и прва је на табели са 28 бодова, односно сада има шест бодова више од другопласиране Војводине која има меч више.

"Радује ме што опет нисмо примили гол, али не оптерећујемо се тиме. Сматрам да одбрана почиње од напада, и ово је колективан успех. Када победите без примљеног гола, то доста значи на пољу самопоуздања", рекао је Милојевић.

Звезда у четвртак гостује Келну у другом колу Лиге Европа, а након тога и Напретку у домаћем шампионату.

"Имамо мали проблем са Борјаном, видећемо. Појавио се и проблем са Дамирм Кахриманом. Морам да честитам Супићу који је добро одрадио свој посао, више пута сам истицао да верујем у све своје играче. Родић се пожалио на задњу ложу, у овом тренутку је јако рано за процене. Мора да прође неко време како бисмо установили величину повреде. Видећемо ко ће путовати у Немачку", рекао је Милојевић.

Тренер Војводине Владимир Буач рекао је да је Звезда тренутно боља од његове екипе.

"Реалност је другачија, тренутно је Звезда боља од нас, а на нама је да радимо и да напредујемо. Звезда је изузетно организован тим, а ми смо у транзицији, са пуно нових играча, полако се намештамо и требаће нам одредјени период да додјемо до игре да бисмо могли да се супротставимо Звезди. Нема потребе да анализирам утакмицу. Звезда је контолисала игру, имала је боље шансе. Ми смо у неким моментима деловали озбиљно, али то није било довољно", рекао је Буач.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар